- 29 Haziran 2018
- 1.994
- 2.082
- 28
Yokya sanmam daha H E de aynısını dedi ama blmemki morcivertkedi deCanım senin yeni çatladı bence geç olsun güç olmasın :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yokya sanmam daha H E de aynısını dedi ama blmemki morcivertkedi deCanım senin yeni çatladı bence geç olsun güç olmasın :)
ben yeni catladı demiyorum hamilesin diyorum
Bugün ki de koyu gibiben yeni catladı demiyorum hamilesin diyorum
Hee kocanla basbasa heee:))Hayırsızlar
Neyse bende yarın buralarda olamam buyuk ıhtımalle . Yarın ovu testımı koyup çıkarım .
Sizi seviyoreee ..
Pşşşttt Ziyaretçiler
Birazdan gene test yapacağım 12 den beri birşey yemedim icmedimHayırsızlar
Neyse bende yarın buralarda olamam buyuk ıhtımalle . Yarın ovu testımı koyup çıkarım .
Sizi seviyoreee ..
Pşşşttt Ziyaretçiler
Merhaba canim hos geldinMerhaba kizlar.
Sağlikli bi bebisim var 4 yasinda.
1 düsügüm var.
Simdi de tekrar normal yollarla bebek istiyoruz basladik surece insallah guzel haberler aliriz.
Selamlar hepinize..
Ben diger gebelikten beri devam ediyorum.. sen de iciyor musun?Folik asit basladiniz mi
Canim bat sat ne demek nilmiyorum.Merhaba canim hos geldin
Insallah yum.donemine denk gelmistir esinin gelmesi bat ne zaman?
tekrar çekip atsana koyulaşmıştırBugün ki de koyu gibi
Oy oy.. gebelige hazirliga da hos geldinCanim bat sat ne demek nilmiyorum.
Son adetimi gecen ayin 7sinde oldum galiba. Biraz duzensiz olmustu
tekrar çekip atsana koyulaşmıştır
Çıkılmaz hale alıyor demi bide beni düşünen iyisi yarın sabah erken testi yapmak
evet ya, kafanı takma buraya girme diyorum giriyosun dışarı falan çık takıl kafana göre vakit cabuk gecerÇıkılmaz hale alıyor demi bide beni düşün
Çatlama olsa bu kadar net çizgi çıkar mıydıevet ya, kafanı takma buraya girme diyorum giriyosun dışarı falan çık takıl kafana göre vakit cabuk gecer
Sıvı tüketmeden yaptım hemen çıktı böyleevet ya, kafanı takma buraya girme diyorum giriyosun dışarı falan çık takıl kafana göre vakit cabuk gecer