- 19 Aralık 2018
- 153
- 468
- 30
aayy ben neden göremiyorum yaafotoğrafın üstünde azcık oynadım.
bide şimdi bakın kızlar
valla varsa ilk bana teyze dicek hakkımı yedirmem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aayy ben neden göremiyorum yaafotoğrafın üstünde azcık oynadım.
bide şimdi bakın kızlar
valla varsa ilk bana teyze dicek hakkımı yedirmem
ebe olunca her cizgiye aldanılmıyormuşaayy ben neden göremiyorum yaa
İnşallahebe olunca her cizgiye aldanılmıyormuş
insallah bizim gördüğümüz doğrudur ya
Bel ağrım baş ağrım kasik ağrım var ve saçma bı mide bulantim varebe olunca her cizgiye aldanılmıyormuş
insallah bizim gördüğümüz doğrudur ya
mide bulantısı için çok çok erken psikolojik olabilir bunlar.Bel ağrım baş ağrım kasik ağrım var ve saçma bı mide bulantim var
Var canım :)E ertugrulunhalimesi demişti bugün. negatif efekti yapın görünüyor kızımda böyle öğrendim demişti. sence var mı canım baksana bi?
Ya misafirm geldi yapamadı ki yine yarında günüm zaten
Yapamadım canım daha misaifirm geldi evde doldu taştıııOha aynı anda yazmamız
Olmadı artık eşime söyliycem alsın güya söylemeyecektim ama aslında yarında gün0 zaten beklesem aslında bakardık olmazsa bi çare bulurduk
uzak değilse sen alsana testini. ya da eşine aldır. ama yarın sabah yap ya :) ben merak ettimOlmadı artık eşime söyliycem alsın güya söylemeyecektim ama aslında yarında gün0 zaten beklesem aslında bakardık olmazsa bi çare bulurduk
Valla bemde çok merak ettim gün boyu bacaklarım yanıyor resmen ama korkuyorum da ya negatifseuzak değilse sen alsana testini. ya da eşine aldır. ama yarın sabah yap ya :) ben merak ettim
negatifse de umutlar bi dahaki aya. test yapmayı erteleyince pozitif olmuyor. varsa öğrenirsin yoksa umut bağlamazsın önüne bakarsınValla bemde çok merak ettim gün boyu bacaklarım yanıyor resmen ama korkuyorum da ya negatifse
yok kız o nerden çıktımorcivertkedi kuzuumm bir de kızın mı varr maşallahhh kaç yaşında?
ayyy yetişmeye çalışınca da böyle oluyor işteeeemorcivertkedi kuzuumm bir de kızın mı varr maşallahhh kaç yaşında?
hahaha bi an kendimi sorguladım benim kızım mı var acaba diyeayyy yetişmeye çalışınca da böyle oluyor işteeee
ertugrulun halimesi için demişsin kızımda böyle öğrendim diye bir daha okuyunca anladııım
Belki de Allah söyletti kızın olabilir :)hahaha bi an kendimi sorguladım benim kızım mı var acaba diye
neeeeeeeeeeeeeeeemorcivertkedi kuzuumm bir de kızın mı varr maşallahhh kaç yaşında?