- 9 Nisan 2018
- 19.088
- 51.057
- 45
yok kız yok yanlış alarmneeeeeeeeeeeeeeee
ama olsun kızlarınız olsun benim de kızım olsunn..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok kız yok yanlış alarmneeeeeeeeeeeeeeee
Olsun da hiç farketmezyok kız yok yanlış alarm
ama olsun kızlarınız olsun benim de kızım olsunn..
öyle tabii sağlıkla gelsinlerOlsun da hiç farketmez
Amin Allahımmmmmmm...öyle tabii sağlıkla gelsinler
demek ki neymiş ortadan girmek konuyukarıştırıyor cağnımayyy yetişmeye çalışınca da böyle oluyor işteeee
ertugrulun halimesi için demişsin kızımda böyle öğrendim diye bir daha okuyunca anladııım
Söyledim eşime kızlar almış bile ama heyrcan yaptım Şimdi inşallaah çift görürüm
Aynen öyle söyledim eşime almışnegatifse de umutlar bi dahaki aya. test yapmayı erteleyince pozitif olmuyor. varsa öğrenirsin yoksa umut bağlamazsın önüne bakarsın
sağlıklı hayırlı evlat olsun ama içimden kız geciyor hep :)Belki de Allah söyletti kızın olabilir :)
AllaaaaSöyledim eşime kızlar almış bile ama heyrcan yaptım Şimdi inşallaah çift görürüm
şimdi yapma ama. sabah ilk idrar daha doğru sonuc verirAynen öyle söyledim eşime almış
Ayyy hadi inşallahhhAllaaaa
Ben bata 2 kala işten gelınce yapıyordum Çıkıyoduşimdi yapma ama. sabah ilk idrar daha doğru sonuc verir
amaaan bidaha mı gelicez dünyaya yap kızBen bata 2 kala işten gelınce yapıyordum Çıkıyodu
Aynen sabahı bekliycemşimdi yapma ama. sabah ilk idrar daha doğru sonuc verir
ahahha şimdi o ayrı bu durum ayrı canım tamamen benim hatam yanlış okumuşum...demek ki neymiş ortadan girmek konuyukarıştırıyor cağnım
he gülüm he aynen balıklama daldın böyle olduahahha şimdi o ayrı bu durum ayrı canım tamamen benim hatam yanlış okumuşum...
he öyle oldu diyem ne diyemhe gülüm he aynen balıklama daldın böyle oldu