- 29 Haziran 2018
- 1.994
- 2.082
- 28
İnşallahVar canım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallahVar canım :)
ben anladım seni, senin tarafındayımiyi dalmayız bir daha hoşuna gitti he
ama aynı şey mi yani..
sağol kuzum anlayan çıktıben anladım seni, senin tarafındayım
Yaaa ne sabahı sen beklersinde biz bekleyemeyiz yap hadi testi biran önceAynen sabahı bekliycem
Sevdiklerimle ugrasmayı severımiyi dalmayız bir daha hoşuna gitti he
ama aynı şey mi yani..
Sen naısl ıstersen canım zorunlu değil ovu :)H E canım bu arada ben günlük ovulasyon yapıyorum ama buraya eklemiyorum haberin olsun canım
tmm canım olmazsa toplu atarım ama bu ay sanki yumurtlama olmayacak mı anlamadım gerçi yarından sonra ama ovu koyulaşmadıSen naısl ıstersen canım zorunlu değil ovu :)
Yapanlar belkı toplu bırsekılde görmek ısterler dıye eklıyorum . Veya yapan arkadaşlar bilgilensin diye
Tamam ama pozitif geldiği gün bizlede paylaşırsın en azından sözel olarak süreç hakkında bilgimiz olmuş olur sonuçta hep birlikte bekliyoruzH E canım bu arada ben günlük ovulasyon yapıyorum ama buraya eklemiyorum haberin olsun canım
neyse hislerimiz karşılıklıSevdiklerimle ugrasmayı severım
Dal canım sana atış serbestiyi dalmayız bir daha hoşuna gitti he
ama aynı şey mi yani..
Ahh kafammm yapma abla yapmaaaaa yımırtlama az kaldıı vurmaaaaa
neyse canım benim bugün cuma gel barışalım
cuma zaten kafam bi milyon muhasebecisin sen de bilirsin.... bugün rapor günü başım ağrıdı... neyse bitirdim şükürrAhh kafammm yapma abla yapmaaaaa yımırtlama az kaldıı vurmaaaaa
ben küsmem zatenneyse canım benim bugün cuma gel barışalım
Benım patron saç ektiriyo . tatile çıktıcuma zaten kafam bi milyon muhasebecisin sen de bilirsin.... bugün rapor günü başım ağrıdı... neyse bitirdim şükürr
Bugun cuma enseyı kapaben küsmem zaten
ama beni anlayanların olduğunu bilmek yetti
hayırlı cumalar cağnımmm
ohh ne güzel la ne güzel iş...Benım patron saç ektiriyo . tatile çıktı
Butun müşteriler bende
Gı ne dicem kasıklarım ağrıyo