- 29 Haziran 2018
- 1.994
- 2.082
- 28
Ay sormayın yaa düşükten önce de yaptırdım 0.100 çıktı on gün sonra 1000 li değer çıkmıştı sizce buranın ki belli bir değer altını görmüyor olabilirmiAy içinden çıkılmayan bır denklem oldu bu kızın hamıleliği
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay sormayın yaa düşükten önce de yaptırdım 0.100 çıktı on gün sonra 1000 li değer çıkmıştı sizce buranın ki belli bir değer altını görmüyor olabilirmiAy içinden çıkılmayan bır denklem oldu bu kızın hamıleliği
aynen trigonometriyi daha kolay öğrenmiştimAy içinden çıkılmayan bır denklem oldu bu kızın hamıleliği
dee kendi hiç görmemiş gibi anaaa bende gördüm dedi ya, sonrasında ben şok dedi ya onuniçin dedim kızzz...kendi dışında birisi görünce şaşırdı sanırım kafasından çizgi uyduruyorum sandı zaar
bilemiyorum inan. eski bi yer mi ondan falan farkeder belkiAy sormayın yaa düşükten önce de yaptırdım 0.100 çıktı on gün sonra 1000 li değer çıkmıştı sizce buranın ki belli bir değer altını görmüyor olabilirmi
Ben gözüm alıştığı için çizgi uyguduruyorum sanmıştımdee kendi hiç görmemiş gibi anaaa bende gördüm dedi ya, sonrasında ben şok dedi ya onuniçin dedim kızzz...
Şimdi ben nbim nasıl durum ayyybilemiyorum inan. eski bi yer mi ondan falan farkeder belki
ahahah olayın şokundaydı hatırlamıyordu es gecelimdee kendi hiç görmemiş gibi anaaa bende gördüm dedi ya, sonrasında ben şok dedi ya onuniçin dedim kızzz...
bak bende burda hafif gördüm ama bişey diyemedim...İyice eminiz demi yok
beklicen artık testini. bi daha kan veriyim falan deme sakınŞimdi ben nbim nasıl durum ayyy
Burda eczanelerden iki li paket alsammi iki günlük ovu testibeklicen artık testini. bi daha kan veriyim falan deme sakın
Oyyyy oyyyybak bende burda hafif gördüm ama bişey diyemedim...
boşver alma. gerek yok ovu falan karıştırma hiç. dayan pazartesiye kadar haftasonu cabuk geçer zatenBurda eczanelerden iki li paket alsammi iki günlük ovu testi
Uok canım ya umut işte faldan anlayan olsaydı fal baktrrdikyalnız eğer gerçekten negatifse ve ortalığı ayağa kaldırdıysam büyük vicdan azabı çekerim söylim
evet canım ebeyim kan vermeye gelen gebelerimizde oluyor ama büyük bir kesim özel hastane kullanıyor burda yakınımızda acıbadem memorial florance gibi hastaneler varÇoğu griptir kesın
Gebelik için çok kan vermeye gelen varmı
Senın orda görevın ne canım ? Ebe mısın ?
aman inanma fala falanUok canım ya umut işte faldan anlayan olsaydı fal baktrrdik
çok karışık valla yüz bilinmeyenli denkleemm ehehheOyyyy oyyyy
Vay be floorance de kan aldırmakevet canım ebeyim kan vermeye gelen gebelerimizde oluyor ama büyük bir kesim özel hastane kullanıyor burda yakınımızda acıbadem memorial florance gibi hastaneler var
Nasip teşekkürleraman inanma fala falan
beklemekten başka çaren yok kuzum. kafanı cok takmamaya çalış.
Cozene aşk olsunçok karışık valla yüz bilinmeyenli denkleemm ehehhe