- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.723
- 30
ben film izliyodumkonuşalım konuşalım da ben gelinceye kadar kimse kalmıyor sankim
Bide çikolatalı ekmek
Allahım 100 kılo olcam yakında
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben film izliyodumkonuşalım konuşalım da ben gelinceye kadar kimse kalmıyor sankim
bence de ne olur ne gider başlama iğneye.Bende gördüm kız onu ama pazartesi erken hamilelik testim gelecek onu dan yapar öyle başlaym diom
tamam canımYuvarlak içine aldıgım p.c canım ..
Normal hamilelik testinde çıkmasi imkansız zatembence de ne olur ne gider başlama iğneye.
ay insallah vardır ya. eğer varsa morcivert demişti dersin
oha gördümvalla umutlandırmak gibi olmasın ama bana var gibi geliyor.
bu da başka efekt
hayalet de olsa var dimi ya. değer düşük olduğu icin bence.oha gördüm
Bu durumda en son bana teyze dıcek ben yok demıstım
Darkgod kızz koşşşhayalet de olsa var dimi ya. değer düşük olduğu icin bence.
Ana bende gördümhayalet de olsa var dimi ya. değer düşük olduğu icin bence.
yaa sen zaten görüyordun ne şoooku bu kiAyyy bende gördüm oa oa ay ben sok
şimdi adetlerin düzensiz lh yüksek bilemiyorum hayırlısı hakkında canım.Ayyy bende gördüm oa oa ay ben sok
Ben sadece kendim görüyor sanıyordum yanılıyor saniyordum ama bu daha netyaa sen zaten görüyordun ne şoooku bu ki
kendi dışında birisi görünce şaşırdı sanırım kafasından çizgi uyduruyorum sandı zaaryaa sen zaten görüyordun ne şoooku bu ki
Ay içinden çıkılmayan bır denklem oldu bu kızın hamıleliğiE ertugrulunhalimesi demişti bugün. negatif efekti yapın görünüyor kızımda böyle öğrendim demişti. sence var mı canım baksana bi?