- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.723
- 30
Geçmişi bilmeyen geleceğe hakım olamazdvtb canım geçmişi okumasan direk sohbetten girsen :)) hayır sen şimdiki sayfaya gelene kadar işin oluyor geri gidiyorsun
konuşalım az..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmişi bilmeyen geleceğe hakım olamazdvtb canım geçmişi okumasan direk sohbetten girsen :)) hayır sen şimdiki sayfaya gelene kadar işin oluyor geri gidiyorsun
konuşalım az..
Benım begeni bildiirmleri kapalı . Yoksa durmadan bildirim gelıyoMesajları beğenip kaciyon
kaçmıyorum okuyorum işime bakıyorum o yüzden de ben yorum yapana kadar sayfa ilerlemiş oluyor akşam da pek açamıyorum düşük sonrası ilk zamanlar sürekli burdaydım eşim kızdı ondan dolayı akşamları yokumMesajları beğenip kaciyon
Bende öyle canım :) Eşim etkilenıyorsun dıye kızıyokaçmıyorum okuyorum işime bakıyorum o yüzden de ben yorum yapana kadar sayfa ilerlemiş oluyor akşam da pek açamıyorum düşük sonrası ilk zamanlar sürekli burdaydım eşim kızdı ondan dolayı akşamları yokum
aynen her okuduğumu da anlatıyordum şöyle olmuş böyle olmuş diyeBende öyle canım :) Eşim etkilenıyorsun dıye kızıyo
Bende hatta bak ne kadınlar var şükret dıyodum .aynen her okuduğumu da anlatıyordum şöyle olmuş böyle olmuş diye
aynen bizim de öyleydiBende hatta bak ne kadınlar var şükret dıyodum .
Şimdi tık yok
Girmyorum zannedıyo
vallahi benim kafa bugün iptal hastalar çok sersemletti beni 2 gündür canımıza okuyorlarEbebu nunda kafa gitti
Havalar soğukya kesın hastalıklar çoktur birde tatil falan olcak dıye ıyıce yuklenmıslerdırvallahi benim kafa bugün iptal hastalar çok sersemletti beni 2 gündür canımıza okuyorlar
yaa vallahi çok komikler salı kapalı ya pazarteside kapalı olursa napıcaz diyor sanki açık kalp amaliyatı olucaktı o ertelenecekHavalar soğukya kesın hastalıklar çoktur birde tatil falan olcak dıye ıyıce yuklenmıslerdır
Çoğu griptir kesınyaa vallahi çok komikler salı kapalı ya pazarteside kapalı olursa napıcaz diyor sanki açık kalp amaliyatı olucaktı o ertelenecek
hoşbuldum canım evet bende düşünüyorum Allah kısmet edersedvtb hoşgeldin canım sende mi gebelik düşünüyorsun biraz kendinden bahsetsene tanıyalım seni
pekidvtb canim ortadan daliverecen benim gibi :))
Once alintilamalara etiketlemelere cevap veriyorum sonra gecmise bakiyorum... genelde sayfalari okurum ama cok birikmisse son iki uc sayfayi okur dalarim
Ahahaha canim konusamiyoruz onüçün dedimdi..
kızzzz ben hayalet görüyorum sanki.Kizceler bidaha bakın da ona göre baslicam söktürücü ye
Bende gördüm kız onu ama pazartesi erken hamilelik testim gelecek onu dan yapar öyle başlaym diomkızzzz ben hayalet görüyorum sanki.
başlama söktürücüye bence