Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
2 gün sonra 12 den saymaya başlıcaksın :)
Sen ovulasyon yapmışmıydın xanım ?
Evet inşallah canmm ovu her ay alıyordmm bu kaç aydr almıyorm artk strese girip durdm be güzlm ama 3 yıla yakn olacak zaten 1 yıl korndk istemedik diğer yılda 9 ay sonra dış gebelik gecrdm çok kötü bi sekilde sonra birde normal düşük yaşadm haziran ayında en son şimdi hiçbirşey yokkk
 
Hadi inşallah bu ay uğurlu gelir bize rabbım nasip eder
 
Yok canım benim ben hiiiç kusur bulmam yeter ki yapılsınkedi de var ya iki güne batar zaten sil baştan Taşınma zor evet yine bizde çocuk olmadığı için bi nebze eşya az ama çocuk olunca daha zor olur tahminim.
 
Evet canım .. çoğu kişide t çizgisi c den koyu oluyormus kiminde de c ile t aynı renk oluyormus ..
hadi darısı başınıza inşallah
Bende iki gundur yapiyorum ama t hala silik heralde cuma falan olur
 
Canım doktora gittiniz mi hic
 

Ben bu ay kullandım bu marka ama hiçbişey anlamadım H E de güzel sonuçlar gördüğümde seviniyorum ama benim bu aydan da umudum yok artık. Adet belirtilerim başladı. Gebelikle aynı belirti olur belli olmaz deniliyo ama ihtimal veremiyorum bu ay. :)
 
Düne göre çizgi kendini belli etmis ama hala silik tabi..kızlar merak ettiğim bir şey var,cuma günü şehir dışında olucam,eğer o gün kırmızı olursa,perşembe ve cumartesi degerlendiricem,şansım kaybolmuş olmaz dimi,pik gününü kaçırmakla..
Hoş meçhul bence bu test haftaya anca pik olur
 

Eklentiler

  • IMG_20190129_115728.jpg
    116 KB · Görüntüleme: 16

Anladım canım zamanı geldiğinde tekrar hamile kalıp sağlıklı bi şekilde ilerlesin inşAllah
 

Yokk canm günü kaçırmazsın bence. En mantıklı ilişki 2 günde 1 bence. Doktorum hep o şekilde öneriyor. Açıklaması da çok mantıklı geliyor; "Yumurta 1 gün yaşar sperm 2 gün yaşar bu yüzden 2 günde 1 ilişki olduğunda yumurta ile mutlaka karşılaşır. Hergün ilişki olursa sperm sayısı, hızı sağlıksız olur." diyor. Uygulayamadım hiç orası ayrı.
 
Bende iki gundur yapiyorum ama t hala silik heralde cuma falan olur
Kaçıncı günün canım ? Regli düzenlimi ? Birde kaç günde bir regl görüyorsun
Kurallara uyuyorsun değil mi canım ?
Adetlerin düzenlimidir ?

Olur olur Allahın izniyle
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…