- 18 Mart 2011
- 7.164
- 19.581
Yani aksi düşünülemez düşünülmesi teklif dahi edilemezDeğil uyumuş zaten meleğim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani aksi düşünülemez düşünülmesi teklif dahi edilemezDeğil uyumuş zaten meleğim
Deme öyle gr gr büyüdük ilk ay kiloda alması sıkıntı olduEvet 400 gr 400 gr:))
SENDE Mİ ÇIKARAMADINkim kız o
Ben bilmem ama gözüyle yağmurlar yağdırdı diyorlarkim kız o
Dolu olmasın o ağzını korkak alıştırmaBen bilmem ama gözüyle yağmurlar yağdırdı diyorlar
Kıskaannnççç fırfırrrrlaaaarrrrYani aksi düşünülemez düşünülmesi teklif dahi edilemez
morcivertkedi kesssiiinnnnnSENDE Mİ ÇIKARAMADIN
3 ay kustun diye kızı gelin edene kadar her şeyi buna mı bağlican elço karısıKıskaannnççç fırfırrrrlaaaarrrr
Napayım ben 3 ay bulanıt çektım onun ödül üü
morcivertkedi kesssiiinnnnn
Ben bilmem ama gözüyle yağmurlar yağdırdı diyorlar
tamam olaya açıklık getıreyım arkadaşlar ..Dolu olmasın o ağzını korkak alıştırma
İlk kontrole gittiğimizde 20 gr almıştı asm hemşiresi dedi ilk on gün dikkat et de sarılığı daha yükselmesin uyandır emzir dedi de öyle kurtardık. Neyseki süt yağlıydı da bebe verdiğini de almıştı:) şuanda da 6 kilo sadece anne sütü alıyor.Deme öyle gr gr büyüdük ilk ay kiloda alması sıkıntı oldu
Hatay bir seli daha kaldıramaz diye rahat konuşamıyorumDolu olmasın o ağzını korkak alıştırma
İnanmayın bu fırfıra böğrüne vuraaa vura inşallahhhh kar yağar yağmur yağar sel akar sellll diye bağrındıtamam olaya açıklık getıreyım arkadaşlar ..
Şöyle hain bir kaç kişi benım olmaıdğım bir grup toplantısı yaotı . Bende allahımdan rıca etim nasip olmasın dıye . Ama onca yağmura çamura rağmen gittiler. ..
E daha sonra öğrendım ki bir buluşma daha olucak tam da huzo izmrdeyken bak bak Allahımdan dolu istedim inşllah bu sefer buluşamazlar
oy maaşşaallahh kuzuma bak ne güzel Ezgimize nasip olmuş anne sütüİlk kontrole gittiğimizde 20 gr almıştı asm hemşiresi dedi ilk on gün dikkat et de sarılığı daha yükselmesin uyandır emzir dedi de öyle kurtardık. Neyseki süt yağlıydı da bebe verdiğini de almıştı:) şuanda da 6 kilo sadece anne sütü alıyor.
Ne kadar masum anlattıntamam olaya açıklık getıreyım arkadaşlar ..
Şöyle hain bir kaç kişi benım olmaıdğım bir grup toplantısı yaotı . Bende allahımdan rıca etim nasip olmasın dıye . Ama onca yağmura çamura rağmen gittiler. ..
E daha sonra öğrendım ki bir buluşma daha olucak tam da huzo izmrdeyken bak bak Allahımdan dolu istedim inşllah bu sefer buluşamazlar
Bi de benim doğruları tüm çıplaklığıyla anlattığım mesaja şaşırmışNe kadar masum anlattın
Ne kadar masum anlattın
Sizlere nasip olmadı mı yaaoy maaşşaallahh kuzuma bak ne güzel Ezgimize nasip olmuş anne sütü
ispat ıstıyorum . burda benım gunahım alınıyorBi de benim doğruları tüm çıplaklığıyla anlattığım mesaja şaşırmış
Hepimiz sadece anne sütü veriyoruz abla Allah'a bin şükürSizlere nasip olmadı mı yaa
Maşallah kuzuma abla biz 15 gün yoğun bakımda kaldık 2365 doğdu ama ameliyat falan olması gerekti o süreç yıprattı biraz bizi şükür hiç mama almadı ama ilk ayı yine sıkıntılı oldu benimki şimdi tam bir toramanİlk kontrole gittiğimizde 20 gr almıştı asm hemşiresi dedi ilk on gün dikkat et de sarılığı daha yükselmesin uyandır emzir dedi de öyle kurtardık. Neyseki süt yağlıydı da bebe verdiğini de almıştı:) şuanda da 6 kilo sadece anne sütü alıyor.
Bana buraya ss attırma elin içinde topiğe yabancılarda giriyordurispat ıstıyorum . burda benım gunahım alınıyor