- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.723
- 30
kızzzzz doğru yaa ocak onlarDeme ya maria benden önce doğurdu. Ladyyi hatırlayamadım ama.
G gamzeli_bebis karısınınkı şubat
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızzzzz doğru yaa ocak onlarDeme ya maria benden önce doğurdu. Ladyyi hatırlayamadım ama.
aahh ahhh yanımda olaydıda öyle diyeydi :/Bizimki de bugün kucağına almış ağla ağla açılırsın diyo artık nasıl alışmışsa
Bizimki de huysuzdu bir ara cozuttu şimdi de diş sıkıntıları var. Arada iyi oluyor.Hiçbir derdi yok maksat çingenelik cinsiyeti hariç her şeyini babasına benzettiği yetmezmiş gibi bi de bana böyle ediyor
Sonumuz son değil bacımBizimki de bugün kucağına almış ağla ağla açılırsın diyo artık nasıl alışmışsa
Kız gurbete mi yolladın ne çabuk özledin hemenaahh ahhh yanımda olaydıda öyle diyeydi :/
ah yavrum kıyamamBizimki de huysuzdu bir ara cozuttu şimdi de diş sıkıntıları var. Arada iyi oluyor.
Esinden alışmıştım yavrum hiç üzmedi beni bu kuzu biraz da erken doğdu ya anca alıştı dünyaya. Ememedi küçücüktü. 2600 civarıydı bi de tecrübesiz sayılırım esin emdiğinden bu da acıkınca uyanır sandım. Sarılık az yüksek çıktı meğer uyanamıyormuş. 2 saate bi emzirdim de kendine geldi çocum. Bi görsen çırpı gibi bacakları vardı tutamıyorduk.
sus be zaten benı çok boşladınKız gurbete mi yolladın ne çabuk özledin hemen
Abla şükret benimki 2200 dü bide ilkBizimki de huysuzdu bir ara cozuttu şimdi de diş sıkıntıları var. Arada iyi oluyor.
Esinden alışmıştım yavrum hiç üzmedi beni bu kuzu biraz da erken doğdu ya anca alıştı dünyaya. Ememedi küçücüktü. 2600 civarıydı bi de tecrübesiz sayılırım esin emdiğinden bu da acıkınca uyanır sandım. Sarılık az yüksek çıktı meğer uyanamıyormuş. 2 saate bi emzirdim de kendine geldi çocum. Bi görsen çırpı gibi bacakları vardı tutamıyorduk.
Ya kıyamam küçük kuzummmmmm evet abla yenidoğanları 2 saatte bir emzirmek lazım şekerleri düşüyor uyanamıyorlar sonra, sarılık varsa zaten direkt uyuyolar olsun geçmiş o günler araya zaman girince normal unutman.. Şimdi iyi olsun da gerisi boş kime benziyor??Bizimki de huysuzdu bir ara cozuttu şimdi de diş sıkıntıları var. Arada iyi oluyor.
Benim morali sıfır sıfır sıfır elçosus be zaten benı çok boşladın
Duru uyumadıysa özlemiştirKız gurbete mi yolladın ne çabuk özledin hemen
Yaaa çıkmadı mı dahaaah yavrum kıyamam
diş ne ?
Duru nerdeyse yürücek ama 1 tanecık bıle dişi yok
Böyle bir doğa olayı sence mümkün mü???Duru uyumadıysa özlemiştir
uyudu sus susDuru uyumadıysa özlemiştir
Benim nazarım değmez ama bir kem gözlü var diyorlar dikkat etuyudu sus sus
çıkmadı Benım kız herşeyi önden önden yaptı ama diş dışardan bakınca gözüküyo patladı patlıcak ama patlamıyorYaaa çıkmadı mı dahaa
Kocan nerde ki?
Valla yaa diş işte bildiğin salyalar sıkıştırmalar :))
Allah allah kim ola ki??? Çıkaramadım bakBenim nazarım değmez ama bir kem gözlü var diyorlar dikkat et
Evet 400 gr 400 gr:))Abla şükret benimki 2200 dü bide ilk
Değil uyumuş zaten meleğimBöyle bir doğa olayı sence mümkün mü???
kim kız oBenim nazarım değmez ama bir kem gözlü var diyorlar dikkat et