- 20 Şubat 2019
- 1.372
- 4.401
Oooo kimler buralardaymış ☺Şükür aklına getirene
İyiyim sen nasılsın kuzum. Büyümüştür bebeğin artık 2. Geliyodur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oooo kimler buralardaymış ☺Şükür aklına getirene
Siz de mi buradasınız efendim☺ nasıl gidiyor var mı gelişme değişme?Oooo kimler buralardaymış ☺
Cıkss.. tüp kararı aldık Ön görüşme yaptık bugün temmuzda kısmetse başlıyacağızSiz de mi buradasınız efendim☺ nasıl gidiyor var mı gelişme değişme?
Hadi gözün aydın canım hayırla gelsin inşallahhh. İyi haberlerini bekliyorum..Cıkss.. tüp kararı aldık ☺ Ön görüşme yaptık bugün temmuzda kısmetse başlıyacağız ☺
Kimseler kalmadı.. bende hiçbir yere yazmıyorum hamiş kalan kaçtı gitti. Sen doğurdun demiBi de maria vardı buralarda mı acaba morcivertkediii bide bide neydi ablasının kuzusu nikini unuttum elif :)
Aminn amin buralar sessizleşti maalesef ama biliyorsunuz çoğu çouğunu kucaığına aldı ev bebekler derken zaman nasıl geçıyo anlaşılmıyo sende anlıcaksın Allahın izniyleAminn canımm çok teşekkür ederim
Kk ya üye olduğumda yazdığım ilk topicdi burası
O yüzden yeri ayrı çok hoş muhabbet oluyordu ❤❤
Allahım inşallah kucağıma aldığım günleri de görmeyi nasip etsin amiinn
Allahım isteyen herkese nasip etsin
Evet yaa öyle unuttular ki beni tebrik bile etmediler merak etmediler biz aylarca bekledik doğurdu doğurcaklar diye napak kısmet:))Kimseler kalmadı.. bende hiçbir yere yazmıyorum hamiş kalan kaçtı gitti. ☺ Sen doğurdun demi ☺
8 aylık oldu kuzum :) ya inan sizler nasıl gırıyosunuz anlamıyorumŞükür aklına getirene
Güle güle sağlıcakla büyüsünEvet yaa öyle unuttular ki beni tebrik bile etmediler merak etmediler biz aylarca bekledik doğurdu doğurcaklar diye napak kısmet:))
Doğurdum canım 36 hafta 4 günlüktü 10 şubatta doğum yaptım.
çok haklısın tam bı eşşeeklik yaptıkEvet yaa öyle unuttular ki beni tebrik bile etmediler merak etmediler biz aylarca bekledik doğurdu doğurcaklar diye napak kısmet:))
Amin canım. Darısı başına sağlıkla.Güle güle sağlıcakla büyüsün ☺
Bende eskisi kadar yoğun yokum burada ama alışkanlık gene bi girip bakıyorum.8 aylık oldu kuzum :) ya inan sizler nasıl gırıyosunuz anlamıyorum
valla Duru hanım maşallah deyim uslu bı bebek ama evın işi bitmiyor :/
2. derken parrdoonnn
Yaaa hoş gelmiş sefa gelmiş miniğim sağlıcakla büyüt canım benimEvet yaa öyle unuttular ki beni tebrik bile etmediler merak etmediler biz aylarca bekledik doğurdu doğurcaklar diye napak kısmet:))
Estağfurullah kuzum. Napak öyle olsun iyi olun da arada aklına geliyosak ne alaçok haklısın tam bı eşşeeklik yaptık
Sağol kuzum teşekkür ederim amiiin..Yaaa hoş gelmiş sefa gelmiş miniğim ❤ sağlıcakla büyüt canım benim
Sağlıcakla kucağına almak nasip olsunCanımm daha keseyi görmedik söyşemek için erken mi bilmiyorum ama bende hamileyim