- 27 Kasım 2012
- 4.677
- 7.362
Güzel haberlerle dönün inşallah canımKızlar eşim dayanamadı ta 2 saat uzaklıktaki hastaneye gidiyoruz kan vermeye insallah güzel sonuç alırız bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güzel haberlerle dönün inşallah canımKızlar eşim dayanamadı ta 2 saat uzaklıktaki hastaneye gidiyoruz kan vermeye insallah güzel sonuç alırız bakalım
Bu arada senin yumurtlama 22 ekimde olmus sanrim birde bu iki cizgi silikde olsa hep oluor bende ama ilkkez adete yakin cok koyu cikti beni.
Kızlar eşim dayanamadı ta 2 saat uzaklıktaki hastaneye gidiyoruz kan vermeye insallah güzel sonuç alırız bakalım
Ya çok sevindimKızlar değerim 44 çıktı hamileyimmm
Gözüm aydın canım hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallahKızlar değerim 44 çıktı hamileyimmm
Tebrikleeerr:)Kızlar değerim 44 çıktı hamileyimmm
Tebrikler Rabbim tamamina ermeyi nasip etsin daha once yazdiniz mi bilmiorm ama yumurtlamanin kacinci gunu ogrenmis oldunuzadetiniz geciktimiKızlar değerim 44 çıktı hamileyimmm
Tebrikler canım benimKızlar değerim 44 çıktı hamileyimmm
Birazcik buyuklukten bisey olmaz idare etsinler eskiler gibiOo gelin çok ama hepsi büyük yeni gelenler ne olur bilmem
Ben bi listeye bakimKız gelinden bol ne var burda bak ben seçiyom içlerinden
Hayrli olsnnn saglkla ilerlesn insllhhKızlar değerim 44 çıktı hamileyimmm
Ya çok sevindim
Gozun aydın ☺
Gözüm aydın canım hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah
Tebrikleeerr:)
Çok teşekkür ederim kızlar Allah razı olsun hepinizden...Hayrli olsnnn saglkla ilerlesn insllhh
Adetime 2 ya da 3 gün var canım yumurtlama gününden 12 gün geçtiTe
Tebrikler Rabbim tamamina ermeyi nasip etsin daha once yazdiniz mi bilmiorm ama yumurtlamanin kacinci gunu ogrenmis oldunuzadetiniz geciktimi
Ya ama testlerde belliydi ki çok sevindim sağlıcakla ilerlesin inşallahKızlar değerim 44 çıktı hamileyimmm
Allah analı babalı büyütsün kuzu sabırsızlıkla bekliyoruz hikayeniKızlar hepinizr çok teşekkğr ederim ♥
Allah razı oldun .
şuan alışma dönemindeyşz . Birbirimizr alışyıgım işk bakit gelip size herseyi anlatıcam ♥ Sizleri seviyorum Rabbim isteyeb herkese. Asip etsin
Oh oh gÜzel haberler geliyor ben eminim sen şimdi ayağını süreveksin ve peşinden en az 2 3 arkadaşımız daha gelecekKızlar değerim 44 çıktı hamileyimmm
Kızlar değerim 44 çıktı hamileyimmm
Birazcik buyuklukten bisey olmaz idare etsinler eskiler gibi
Ben bi listeye bakim