- 26 Mart 2018
- 3.514
- 9.617
- 33
Hadi inşallah bence oldu gibiNe dersin mariam oldu mu acaba
Ben burdayım diyor başka testin var mı yarın sabah tekrarla at lütfen, eğer koyulaşma varsa azcıkkk bile tamamdır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi inşallah bence oldu gibiNe dersin mariam oldu mu acaba
Testim var aynen yapacağım canımHadi inşallah bence oldu gibi
Ben burdayım diyor başka testin var mı yarın sabah tekrarla at lütfen, eğer koyulaşma varsa azcıkkk bile tamamdır
H E gozunuz aydin cnm. Rabbim saglikli hayrli omurler versin ikinize deKızlar elçin doğurdu haberiniz olsun
Bizde şuan detayları alamadık ama sabaha karşı doğurmuş gözümüz aydın
Gelinim geldi
Ama adet olcakmıs gibi ağrım var dua edin lütfen olmayım
H E gozunuz aydin cnm. Rabbim saglikli hayrli omurler versin ikinize de
@gamzeli_bbebis sen de hep guzl mujdeler al insllh
Kizlar ben de bikc gun once kontrole gittim. Cok sukur iiyiz. Dr %70 erkk dedi. Bize de ppili dusuyor galiba gelin ariooom
Kız gelinden bol ne var burda bak ben seçiyom içlerindenH E gozunuz aydin cnm. Rabbim saglikli hayrli omurler versin ikinize de
@gamzeli_bbebis sen de hep guzl mujdeler al insllh
Kizlar ben de bikc gun once kontrole gittim. Cok sukur iiyiz. Dr %70 erkk dedi. Bize de ppili dusuyor galiba gelin ariooom
İnşaallah öyledir canım. Bende bi şekilde emzirmeye devam ediyorum bakalım. :)Bebeklerde Red dönemi oluyor ilk 6 ay içinde bizimde oğlan da öyle olmuştu :)
O Red dönemi geçene kadar yanında uzanarak emzirirdim bazen öyle öyle yatarak emdi Bi süre sonra da normale dönmüştü inşallah sizin eöyle olur geçicidir muhtemelen
Sağlık olsu kuzum inşallah bizde alacaz güzel haber
Kizlar bana bi akil verin bu sabah ovulasyon testi yaptim ben yeniden mi yumurtluyorm regl olmama 7 gun var ve 19 ekimde yumurtladigima eminim cunku akintim cok ciddi oldu bu ne simdi peki
canım kan işi pazartesiye kaldı. şu an işteyim akşam testi tekrarlayacagım ins koyulasma olurkucukbikadin test yaptin mi kanmi verdin ne yaptin
canım kan işi pazartesiye kaldı. şu an işteyim akşam testi tekrarlayacagım ins koyulasma olur
Heyecanla bekliyorum iyi haberinicanım kan işi pazartesiye kaldı. şu an işteyim akşam testi tekrarlayacagım ins koyulasma olur
Test yapmadim iki gundur gebelikk testi yapiyordum 3 4 saat sora ikinci cizgi cikti hepsindede bugun ovulasyon yaptm cok koyu cikti yine mi yumurtluyoruz bune ya valla sinir oldum iyiceAa bende aynı durumdayım bi türlü tamamen silinmedi yapıştı kaldı smn adete 7 gün var test yaptın mı bgn ?
Bu arada senin yumurtlama 22 ekimde olmus sanrim birde bu iki cizgi silikde olsa hep oluor bende ama ilkkez adete yakin cok koyu cikti beni.Aa bende aynı durumdayım bi türlü tamamen silinmedi yapıştı kaldı smn adete 7 gün var test yaptın mı bgn ?