Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben adet oldum canım malesef ama kimyasal geçirdiğimi düşünüyorum
H E gözünüz aydın canım sanada çok geçmiş olsun Allah ömrünü bereketli etsin yavrunun ve sizinde Hayırlı evlat olsun inşallah
Gamzeli bebişcim seninde gözün aydınn
Canım hemen çıktıysa kesin var bence de hayırlısı olsun kan ver mutlakaKızlar bugün normal test yaptım hemen çıktı var galiba bakar mısınız??
Eki Görüntüle 2548233
Canım gözün aydın artık benceKızlar bugün normal test yaptım hemen çıktı var galiba bakar mısınız??
Eki Görüntüle 2548233
Canım hemen çıktıysa kesin var bence de hayırlısı olsun kan ver mutlaka
Canım gözün aydın artık bence
Hemen gidip kan ver
İnşallah canımYarın sabah hemen kan vermeye gidiyorum inşallah yanılmam çok ümitlendim
Kızlar bugün normal test yaptım hemen çıktı var galiba bakar mısınız??
Eki Görüntüle 2548233
Yaa insallah vardır inanamıyorum kiEvet kesinlikle var inşallah sağlıcakla devam eder minnos
Bence kesin varKızlar bugün normal test yaptım hemen çıktı var galiba bakar mısınız??
Eki Görüntüle 2548233
Yaa insallah vardır inanamıyorum ki
Bence kesin var
Yok gi kesin var bence inan ve dua et inşallah sağlıklı devam eder
Bat günün yakınsa normal bir kaç ay öyle ağrın oluyorAma adet olcakmıs gibi ağrım var dua edin lütfen olmayım
Ayyy maşallahhhKızlar bugün normal test yaptım hemen çıktı var galiba bakar mısınız??
Eki Görüntüle 2548233
Ya kesin var kesin , inşallah sağlıkla artarKızlar bugün normal test yaptım hemen çıktı var galiba bakar mısınız??
Eki Görüntüle 2548233
Ne dersin mariam oldu mu acabaAyyy maşallahhh
Ayy çok heyecan yaptım insallah canımYa kesin var kesin , inşallah sağlıkla artar