- 26 Mayıs 2011
- 7.201
- 21.134
- 33
ay seninde çok az kalmış edakucukbikadin canım naptın tekrar kan verdin mi
durum ne bebişin pozisyonu vs.
doğum hakkında konuştunuzmu doktorla :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay seninde çok az kalmış edakucukbikadin canım naptın tekrar kan verdin mi
Evet kuzum hınk deyip doğurasım varay seninde çok az kalmış eda
durum ne bebişin pozisyonu vs.
doğum hakkında konuştunuzmu doktorla :)
hadi yaaaEvet kuzum hınk deyip doğurasım var
Bugün görüş günüydü makat geliş bizimki doktor iki hafta daha tut bana yeter dedi galiba sezeryan düşünüyor
Şu haftaların tadını çıkar valla tünelin ucu pek iyi yere çıkmıyor
11 kilo almışımhadi yaaa
kaç kg aldın toplammm ilerde iştah açlılıyomu çok
iyi normal almışsın cok değilll bravooo kız11 kilo almışım
İştah açılıyor ama mide çok fena oluyor kuzum bildiğin reflü yaşıyorsun
Evet canım 117 çıktı 2 katından bile fazla çok şükürkucukbikadin canım naptın tekrar kan verdin mi
Son haftaya kadar beklemiyorlarmi ya pozisyon degissin diyeEvet kuzum hınk deyip doğurasım var
Bugün görüş günüydü makat geliş bizimki doktor iki hafta daha tut bana yeter dedi galiba sezeryan düşünüyor
Şu haftaların tadını çıkar valla tünelin ucu pek iyi yere çıkmıyor
Gozun aydinEvet canım 117 çıktı 2 katından bile fazla çok şükür
Teşekkür ederim canımGozun aydin
İstemeeeee o haftalar güzeliyi normal almışsın cok değilll bravooo kız
bakalım bizi neler bekliyorr offf bir an önce ışınlanmak istiyorum o haftalara
Oy maşallah minnoşa gözün aydın canım inşallah darısı kese ve kalp atışınaEvet canım 117 çıktı 2 katından bile fazla çok şükür
Normalde bekleniyor ama benim kimyasal ve dış gebelik öyküm var canım o yüzden pekte bekleme taraftarı değil doktorSon haftaya kadar beklemiyorlarmi ya pozisyon degissin diye
Çok sağol canım haftaya Çarşamba gel keseyi görürüz dedi 5+3 oluyor o zaman insallah görürüzOy maşallah minnoşa gözün aydın canım inşallah darısı kese ve kalp atışına
Keseyi görürsün canım kalp atışı günü çok değişiyor onda sakince bekleÇok sağol canım haftaya Çarşamba gel keseyi görürüz dedi 5+3 oluyor o zaman insallah görürüz
Gözün aydın canım.Evet canım 117 çıktı 2 katından bile fazla çok şükür
Gözün aydınTeşekkür ederim canım
Çok teşekkür ederim canımGözün aydın canım.
Kuzum nasılsın? Az kalmış doğumuna bebek nasıl?kucukbikadin canım naptın tekrar kan verdin mi
İyiyim balım çok şükür bugün gördüm 2400 olmuş kuzucum sancı yok,suyu iyi, doğum çantası hazır geri sayıma başladık işte arkanızdan geliyoruzKuzum nasılsın? Az kalmış doğumuna bebek nasıl?