Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın inşallah
lÇok teşekkür ederim kızlar Allah razı olsun hepinizden...
İnşallah arkadaşım Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınOh oh gÜzel haberler geliyor ben eminim sen şimdi ayağını süreveksin ve peşinden en az 2 3 arkadaşımız daha gelecek
Ya ama testlerde belliydi ki çok sevindim sağlıcakla ilerlesin inşallah
Allah razı olsun eksik olmayın kızlar bitanesinizYuppi maşallah cnm sağlıcakla devam.etsin inşallah
Cnm gözünaydın Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip eylesin. Olumsuz düşünceleri kafandan at aklına getirme sağlıcakla ilerleyeceğine kucağına alacağına inan Tevekkül et.Kızlar şimdi de değer artacak mı diye endişe içindeyim sizde böyle hissetmiş miydiniz
Hepimiz yaşadık canım en iyisi hiç çok düşünüp takılma, bak doğuma kadar inan hep düşünüyoruz, bir sonraki kontrolü vs yani asla bitmiyor endişeler.. :) çok normal ama sen hep iyi düşün iyi olsunKızlar şimdi de değer artacak mı diye endişe içindeyim sizde böyle hissetmiş miydiniz
5 kan testi, 6 idrar testi yapan birine sorulacak soru değil buKızlar şimdi de değer artacak mı diye endişe içindeyim sizde böyle hissetmiş miydiniz
Kızlar şimdi de değer artacak mı diye endişe içindeyim sizde böyle hissetmiş miydiniz
Hayırlı olsun Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinKızlar değerim 44 çıktı hamileyimmm
Hadi gözün aydın kuzucum ilk geldiğimde batlarımız aynı gündü neredeyse 9 ay oldu sıra bendemi neKızlar değerim 44 çıktı hamileyimmm
Sanırım bende öyle olacağım eşime diyorum nöbetçi eczane bul test almamız lazım hala niye test alıyoruz öğrendik ya diyo garibim öğrenince bitiyo sanki5 kan testi, 6 idrar testi yapan birine sorulacak soru değil bu
Demi en mantıklısı tevekkül edip beklemek ama insanoğlu işte sabırsızValla şunu soylıyım ilkinde o duyguyu yaşadım 4 5 kez kan verdim sindi kararliyim adet 4 5 gün geçtikten sonra bi defa kan vercem ondan sonra vermicem 6 veya 7 haftada doktora gidicem bida aynı stresleri yaşatmak istemiyorum kendime çünkü o sağlıklıysa her şekilde benimle kalacak diye düşünüyorum gerçi tekrar hamile kalınca nasıl olurum bilmiyorum
Demi en mantıklısı tevekkül edip beklemek ama insanoğlu işte sabırsız
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsunHayırlı olsun Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
İnşallahhh sıra sende ve @Gonulmeyvesi ndedir canım dualarımdasınızHadi gözün aydın kuzucum ilk geldiğimde batlarımız aynı gündü neredeyse 9 ay oldu sıra bendemi ne ☺☺
Bizimki alışmıştı hatta kendi doktorum bile keseyi gördüğü halde emin olmak için istedi son kan testini, bizde herkes çılgın anacımSanırım bende öyle olacağım eşime diyorum nöbetçi eczane bul test almamız lazım hala niye test alıyoruz öğrendik ya diyo garibim öğrenince bitiyo sanki