Gayet net görünüyor bühültmeden hadi hayırlısı inşallah vardırBekledikçe belirginleşiyor sanki ya Rabbim yanıltmasın Eki Görüntüle 2547927
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gayet net görünüyor bühültmeden hadi hayırlısı inşallah vardırBekledikçe belirginleşiyor sanki ya Rabbim yanıltmasın Eki Görüntüle 2547927
İnşallah canımGayet net görünüyor bühültmeden hadi hayırlısı inşallah vardır
İki görüntü aynı birine filtre yaptım markası comfort days
Kuzum t c diye görünüyo onu diyom ilk c sonra t olması gerek ondan dedim neyse dediğim gibi, ters çevirip baktım
Valla bende dayanamadim esime gosterdim testleri oda mumkun degil daha cok var gasta olmana dio gariban o bile netin ne oldugunu ogrendi iyice erken gebelik testi alicam ondada cizgi olursa vericem kan hemen
8 gun varNe kadar var adetine ?
8 gun var
Labuqick gebelik testiyle yapmistim ama diger sayfalalarda da bu test hakkinda surekli silik ikinci cizgi cikartiyor yazmislar bende sevinemiyorum oyuzden elimdede 10 tane falan o testten var baska marka yok erken gebelik testi alip yapicam bakalim 5 aydir umudla bekliyorm
Ben bir hafta-10 önce öğrendim idrar testiyle (net gün söylemiyorum çünkü dış gebelik sonrası hamile kaldım gün konusunda emin değilim o yüzden)8 gun var
Baktikca hevesleniorm.diye attim testleri yeni testi de yarin yapicam nasipseBen daha önce 5 tane kullandım öyle bişey yaşamadım ama duydum çizgi çıktığını testini beklemiş halini atarmisin bi
Insallah bir tane kizim var 7 yasinda kardesim yok die okadar uzuluyorki oda cok etkiliyor beni insallah hayirlisiyla olurBen bir hafta-10 önce öğrendim idrar testiyle (net gün söylemiyorum çünkü dış gebelik sonrası hamile kaldım gün konusunda emin değilim o yüzden)
İnşallah testler yanılmıyordur
hayır, beklemedeyiz heyecanlaH E doğum yaptı mı kızlar bilgisi olan varmı ben mi kaçırdım yoksaa
Baktikca hevesleniorm.diye attim testleri yeni testi de yarin yapicam nasipse
H E doğum yaptı mı kızlar bilgisi olan varmı ben mi kaçırdım yoksaa
Bebeklerde Red dönemi oluyor ilk 6 ay içinde bizimde oğlan da öyle olmuştu :)İnşaallah canım :)
Bende anlamadım. Kendini geri atıyor, kafasını çeviriyor zar zor tutuyorum, güçlenmişte küçükken oldugu yerde duruyordu. Şimdi koltukta takla atıyor.
Nişanı sancısı geldi sanırım 4 te Dr a gidicekti naptı acaba ay bugün yarın doğar belkidehayır, beklemedeyiz heyecanla
bu gece en geç yarın doğar sanırım. dua edelimNişanı sancısı geldi sanırım 4 te Dr a gidicekti naptı acaba ay bugün yarın doğar belkide
Ayyy hadi sağlıkla gelsin bir avazda Rabbim kurtarsınbu gece en geç yarın doğar sanırım. dua edelim