- 20 Haziran 2014
- 5.598
- 7.536
Tmm cnm yarin yapayım atarım inscanım bir de ovu testin varsa yaparmısın yarın falan
hem onda koyu çıkarsa hamilelik anlaşılıyormuş
merka ettim sende nasıl çıkacak diye
bende hamilelik testinden önce ovu yapcam da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tmm cnm yarin yapayım atarım inscanım bir de ovu testin varsa yaparmısın yarın falan
hem onda koyu çıkarsa hamilelik anlaşılıyormuş
merka ettim sende nasıl çıkacak diye
bende hamilelik testinden önce ovu yapcam da
Çok sevindim cnm değerlerin artması ins devamida gelicek bunuDeğerlerimiz eskiye göre yükselmiş kızlar bakalım yarın doktor nedicek ama hala takviyeye ihtiyacı var eski testide atıyorum
Çok sevindim cnm değerlerin artması ins devamida gelicek bunu
tebrikler kuzucuummEki Görüntüle 2308161 kizlar 2 test almistim bata 4 var su anda daha belirgin cok sukur yaaaa ins saglikla ilerler ovu testlerimpik bile olmamıştı allahım takdiri buay dr gidecektim bide
İnşallah kuzummm her ay yeni bir umut işteInşallah güzel haberlerle gelirsin
Teşekkür ederim kuzummTmm cnm yarin yapayım atarım ins
Sıra bize geldi kızlaaaar Zeybltaslan Minik_ceylo☺☺ tebrikler kuzucuumm
Biii eylül çıkartmasıda ben yapsam artıkın ne güZel olcak
Tskler cnm☺☺ tebrikler kuzucuumm
Biii eylül çıkartmasıda ben yapsam artıkın ne güZel olcak
Dün değerlendirdim bi de iki güm öncesini değerlendirdim bugünü de değerlendireyim mi bilemedim ama canım çatlamış olda önce pik olması gerekmez mi pik olmadı kiÇatladı demekki o günleri değerlendirdinmi?
Dmekki erken yumurtluyorsunKızlar biri de bana akıl versin. Nerdeyse 1 yıldır ovu testi yapıyorum hiç bu ay olduğu gibi olmamıştı. Çok erken pozitif oldu normalde 18-20 arası pik olurdu bu ay reglim bittikten 3 gün sonra pozitif oldu ve 7 gündür koyu ama gebelik testleri negatif. Sizce neden böyle olmuş olabilir. Başına böyle bişi gelen var mı
Tavuk gibi hergün mü yumurtluyorum. 1 haftadır pik pik geZiyorumDmekki erken yumurtluyorsun
Bir haftadır yumurtlama değildir onu bilemeyecem de ama erken yumurtladın mutlaka gün aşırı değerlendir bu günleri aynı zamanda da ovu ya devam et bakalım ne zaman silikleşecekTavuk gibi hergün mü yumurtluyorum. 1 haftadır pik pik geZiyorum ☺☺
Maşallah canım inşallah daha iyi olacakDeğerlerimiz eskiye göre yükselmiş kızlar bakalım yarın doktor nedicek ama hala takviyeye ihtiyacı var eski testide atıyorum
Valla canım her anı her koyuluğu değerlendirdim. İnşallah tutar yoksa aşılamaBir haftadır yumurtlama değildir onu bilemeyecem de ama erken yumurtladın mutlaka gün aşırı değerlendir bu günleri aynı zamanda da ovu ya devam et bakalım ne zaman silikleşecek
Büyük ihtimalle hamilesin canım idrar testi yapKızlar biri de bana akıl versin. Nerdeyse 1 yıldır ovu testi yapıyorum hiç bu ay olduğu gibi olmamıştı. Çok erken pozitif oldu normalde 18-20 arası pik olurdu bu ay reglim bittikten 3 gün sonra pozitif oldu ve 7 gündür koyu ama gebelik testleri negatif. Sizce neden böyle olmuş olabilir. Başına böyle bişi gelen var mı
İnşallah canımValla canım her anı her koyuluğu değerlendirdim. İnşallah tutar yoksa aşılama ☺
İdrar testi negatif canım. SAT a göre daha 14 gün var reglime. Ama inş dediğin gibi olur.Büyük ihtimalle hamilesin canım idrar testi yap
Geç döllenme olabilir pik en fazla 2 gün olur çünküİdrar testi negatif canım. SAT a göre daha 14 gün var reglime. Ama inş dediğin gibi olur.
Bakalım yakında kokusu çıkarGeç döllenme olabilir pik en fazla 2 gün olur çünkü