- 10 Haziran 2019
- 3.116
- 3.674
Peki canım değerlendirmeleri ne zaman ne sıklıkla yaptın hani ben de dikkat edeyim ona göreCnm benimkiler de hiç koyulasmamisti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki canım değerlendirmeleri ne zaman ne sıklıkla yaptın hani ben de dikkat edeyim ona göreCnm benimkiler de hiç koyulasmamisti
Aynen canım dikkat edecem bundan sonra hiçbir şey içmeyeyim ya adetim normalde 5 gün sürüyor bu defa 10 günü buldu lekelenme devam etti yani ben de 10. Günüydü ovuya başladım işte, devam edecem bakayım lekelenme varken yapılır mı kiAdet biter bitmez başlasaydın canım. Çünkü bazıları çok erken yumurtluyor ve teste geç başladığı için yumurtlamadığını sanabiliyor. Sen yine devam et yapmaya. Sıvı alımına çok dikkat edersen iyi olur. En az 2 saat tüketme sıvı hiçbişey. Belki de geç yumurtluyosundur, belli olmaz. O yüzden en sağlıklısı adet biter bitmez başlamak ve sıvı alımını 2 saat öncedem kesmek.
Inan aynı 4unde ilişki oldu ve onunla kaldım ben bende hala yumurtlamadigimi düşünüp dr gidecektim buayPeki canım değerlendirmeleri ne zaman ne sıklıkla yaptın hani ben de dikkat edeyim ona göre
Aynen canım dikkat edecem bundan sonra hiçbir şey içmeyeyim ya adetim normalde 5 gün sürüyor bu defa 10 günü buldu lekelenme devam etti yani ben de 10. Günüydü ovuya başladım işte, devam edecem bakayım lekelenme varken yapılır mı ki
Hayırlısı inşallah canım benim de herkesin de olurInan aynı 4unde ilişki oldu ve onunla kaldım ben bende hala yumurtlamadigimi düşünüp dr gidecektim buay
İnşallah canım ya iki günde bir yapmaya çalışacam bakalımTabi ki yapılır canım, sen kaçırmamak için başla erkenden. Benim de 5 gün sürüyor, ben hemen başladım. Bir de her ay aynı zamanlarda çatlama olucak diye bi kural yok. Bir ay erken de olabilirsin ya da geç. Vücudumuzun saati belirsiz canım, genel olarak işte 10. günden sonra yumurtalar gelişmeye başlıyor diye geçer, ama çok örnek var daha öncesinde veya regle yakın yumurtlama yaşayan. Bir de önemli olan 2 günde bir düzenli ilişki, testlerin yanıltma ihtimaline karşı
İnşallah canım ya iki günde bir yapmaya çalışacam bakalım
Inş cnm rabbim dileyen tüm kardeşlerime nasip etsin insHayırlısı inşallah canım benim de herkesin de olur
Amin canım inşallahGüzel haberlere inşallah canım. Stresten uzak dur, Allah’ın izniyle herşey güzel olur.
inşallah bir gün bende verebilirim bu müjdeyi
Kızlar pik olmuyor bir türlü daha da silikleşti düne göre
Ben bir şey soracağım. Kaçıncı denemede hamile kaldınız ve ya kaçıncı denemeyi yaptınız
Bunu biraz merak ediyorum
canım bir de ovu testin varsa yaparmısın yarın falanEki Görüntüle 2308161 kizlar 2 test almistim bata 4 var su anda daha belirgin cok sukur yaaaa ins saglikla ilerler ovu testlerimpik bile olmamıştı allahım takdiri buay dr gidecektim bide
canım bir de ovu testin varsa yaparmısın yarın falan
hem onda koyu çıkarsa hamilelik anlaşılıyormuş
merka ettim sende nasıl çıkacak diye
bende hamilelik testinden önce ovu yapcam da
ya bazı gebelerde olmuyormuş da bende merak ettimPike yakın oluyor cnm
ya bazı gebelerde olmuyormuş da bende merak ettim
pike yakın olmuyorsa umutlanayım diye
yaa tam pikmiş resmenEceye atmıştım daha önce bu testlerimi ikinci kan testi vermeye giderken yapmıştım fikir olsun sanada cnm bata 4 vardı
yaa tam pikmiş resmen
bende 4 kala yapayım bi ilk böyle bi umutlanırım belki
Canım iğnenin etkisi 15 günden önce gitmez..Canim ağrım var diye gittim acile doktor da kana baktı çatlama dan dolayıdır hamile görünüyorsn dedi
Birkaç gün daha beklicm