Hayırlı olsun sağlık la kucağına almak nasip olsun inşallahKizlar cok cok tsk ediyorum hepinize çok mutluyum cidden bu 6. Gebeligim ins saglikla alırım kucagina ve isteyen herkese rabbim en yakin zamanda nasip etsin ins
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun sağlık la kucağına almak nasip olsun inşallahKizlar cok cok tsk ediyorum hepinize çok mutluyum cidden bu 6. Gebeligim ins saglikla alırım kucagina ve isteyen herkese rabbim en yakin zamanda nasip etsin ins
Çoook tsk ediyorum cnm sende saglikla al ins cnm evladiniHayırlı olsun sağlık la kucağına almak nasip olsun inşallah
Çok normal canım . Bende çok görürdüm hep ölümlü rrüyalar . Okadar da gerçekçilerdi ki . Hatta uyanırdım tekrar uyurdum rüyanın devamını yaşardımGünaydının surekli kotu ruyalar goruyorum hatta bugun daha once gordugum ruyanin aynisni gordum sanki film izler gibi. Yasayan varmi ya da sebebini bilen?
Rabbim büyük cnm ins ins en yakin zamanda sendrnde alırız guzel haberleriinşallah bir gün bende verebilirim bu müjdeyi
Kuzum maşalaajhEki Görüntüle 2308161 kizlar 2 test almistim bata 4 var su anda daha belirgin cok sukur yaaaa ins saglikla ilerler ovu testlerimpik bile olmamıştı allahım takdiri buay dr gidecektim bide
Inş gülüm yazsa ins tsk ediyorumKuzum maşalaajh ♥♥
Sağlıkla sıhhatle devam etsin inşallah . Hayırlı habelrerini beklıyoruz
Çok teşekkür ederimKızlar selam
Hiç giremedim bu ara buraya
Aramızda yeni hamişler var çok sevindim kızlar inşallah sağlıkla sıhhatle ilerler ikinizinde
Lollapollosaa icecreamm
Canım inşallah seninde yerleşmedir birkaçgüne belli olur zaten @bi prenses annesi
Benim de daha yumoştan 6 gün oldu bugün
Daha çok var
Totem yaptım hiçbirşeyle ilgilenmiyorum
Geçen sefer ateş takibi yapmıştım adete kadar ateşim yüksekti nasıl umutlanmıştım
Sonrası kırmızı kart tabi
Bu ay saldım çayıra
Canım valla ben de görüyorumEki Görüntüle 2308161 kizlar 2 test almistim bata 4 var su anda daha belirgin cok sukur yaaaa ins saglikla ilerler ovu testlerimpik bile olmamıştı allahım takdiri buay dr gidecektim bide
Inş cnm yaaaCanım valla ben de görüyorum
Benim de 1 kala böyle silikti biliyorsun
Hadi güzelce ilerlesin inşallah
Aynen cnm yaaa cok iyi geldi sukur
Kan tahlili yaptıracak misin canım?Aynen cnm yaaa cok iyi geldi sukur
Tsk ediyorum
Kızlar pik olmuyor bir türlü daha da silikleşti düne göre
Bir iki yudum çay içtim canım ama bi 45 dakika önce yani hemen yapmadım bilmiyorum ya üç gündür bundan daha koyuydu bugün daha da silik pik olmaya doğru giderken tam tersi oluyor acaba erken mi yumurtladımEvet canım pike yakın zamanlarda koyulaşmaya başlaması lazım yavaş yavaş. Acaba sıvı tüketimine dikkat ettin mi? Böyle durumlarda her ihtimale karşı aslında 2 günde bir ilişki öneriliyor, testler yanlış sonuç verirse diye.
Cnm çarşamba bata 2 kala yapicam insKan tahlili yaptıracak misin canım?
Cnm benimkiler de hiç koyulasmamistiBir iki yudum çay içtim canım ama bi 45 dakika önce yani hemen yapmadım bilmiyorum ya üç gündür bundan daha koyuydu bugün daha da silik pik olmaya doğru giderken tam tersi oluyor acaba erken mi yumurtladım
Bir iki yudum çay içtim canım ama bi 45 dakika önce yani hemen yapmadım bilmiyorum ya üç gündür bundan daha koyuydu bugün daha da silik pik olmaya doğru giderken tam tersi oluyor acaba erken mi yumurtladım