- 20 Haziran 2014
- 5.598
- 7.536
Cnm gozunaydin sonuclarinizin iyi çıkmasına çok sevindimAy inşallah abla allah razı olsun ❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm gozunaydin sonuclarinizin iyi çıkmasına çok sevindimAy inşallah abla allah razı olsun ❤
Ay inşallah abla allah razı olsun ❤
canım sat tarihlerimiz aynıymıs bende 23 ağustos, bu ay hangi günleri değerlendirmiştiniz?Eki Görüntüle 2308519 rosebatum cnm lh boyle cikti ama sabah ilk idrarla unuttum kahvaltı ve çağdan sonra yaptım
Ama inan benim yunurtlamada bile bukadar kirmizi olmamisti
Oy maşallah olsun o da doğana kadar 4 e gelmiş olucak bizim abimiz de martta 4 olucak inşallahEkimde 3 dicek teyzesi
Cnm buay ovu testi yaptım ama pik olmadi hatta koyulasma çok azoldu ben dr gidecektim yumurtlamiyorum diye ayın4unde iliski olmustu sanirim otuttucanım sat tarihlerimiz aynıymıs bende 23 ağustos, bu ay hangi günleri değerlendirmiştiniz?
Ins kuzum yaaaOy maşallah olsun o da doğana kadar 4 e gelmiş olucak bizim abimiz de martta 4 olucak inşallah
tek ilişki mi cnmCnm buay ovu testi yaptım ama pik olmadi hatta koyulasma çok azoldu ben dr gidecektim yumurtlamiyorum diye ayın4unde iliski olmustu sanirim otuttu
Sayılır cnm cokda hatirlamiyorum dra gidicem diye bide hic pik olmadi bekledim bekledim iliskide olmaditek ilişki mi cnm
işte böyle beklenmedik anlarda oluyor hepSayılır cnm cokda hatirlamiyorum dra gidicem diye bide hic pik olmadi bekledim bekledim iliskide olmadi
Amin inşallahhhIns kuzum yaaa
Sizede masallahhhhh rabbim acılarını göstermesi ins
canımmm çok teşekkür ederim cansın sen yaaEki Görüntüle 2308519 rosebatum cnm lh boyle cikti ama sabah ilk idrarla unuttum kahvaltı ve çağdan sonra yaptım
Ama inan benim yunurtlamada bile bukadar kirmizi olmamisti
canım bence değerlendirkızlar ya bilen varsa yardımcı olsun lutfen??en son pazar oldu ilişki..perhızlı gıdelım nasıl olsa cumadan önce yumurtlama olmaz dıyodum bugun böyle çıktı ne diyosunuz varmı yumurtlama napayım bugun ilişki olsun mu??
Ne demek gülüm yaaaa ins guzel sonuçlarını bekliyorummmmcanımmm çok teşekkür ederim cansın sen yaa
benimde daha adetime var aslında ama bende bi yapmak istiyorum senin gibi 2-3 gün kala
Canım gözün aydın daha da koyu çıkmış maşallah hayırla sağlıkla ilelrsinnnNe demek gülüm yaaaa ins guzel sonuçlarını bekliyorummmm
Cnm o attığım lh testi idi ikinci gibi yaptım daha silik çıktı acaba mi diyorum biraz moralim bozuldu açıkçasıCanım gözün aydın daha da koyu çıkmış maşallah hayırla sağlıkla ilelrsinnn
Eki Görüntüle 2308627 daha silikleamis kizlar baya uzuldum