Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biliyorum canımCatlatma ignesinde bhcg hormonu var biliyosun dimi arkadasim
olmazsn insAllah ya yerleşiyordur ondandr agri da insAllahInş cnm aşırı bel ve karin ağrım var bakalım sonu ne olacak sokulecek gibiyim
Hafif pembelik var sanki cnm gri degil gibiEki Görüntüle 2307619 kizlar bu sabahki bata 5 var
Oylemi diyosun cnmolmazsn insAllah ya yerleşiyordur ondandr agri da insAllah
Hafif pembelik var sanki cnm gri degil gibi
Bana öyle gekdi cnm ben durucam simdilik salıyi bekliorum tekrar kan vermek icin ara ara kahverengi akıntım geliyor sökülmzse bklm adetimOylemi diyosun cnm
Sen naptin buarada cnm tekrar ne zaman baktiracaksin
Inş yerlesmedir cnm ins ins insBana öyle gekdi cnm ben durucam simdilik salıyi bekliorum tekrar kan vermek icin ara ara kahverengi akıntım geliyor sökülmzse bklm adetim
İnsAllah cnm yaInş yerlesmedir cnm ins ins ins
Var gibi canım çizgi pembemsiEki Görüntüle 2307597 kizlar bugün ikindibde yaptım baya 6 varken yarin ilk idrarla yapicam ilk 5 dk da belirdi buarada oyuzden attim size
Bende gördümmm inşallah vardır cnm kan vermeyi düşünüyor musunEki Görüntüle 2307597 kizlar bugün ikindibde yaptım baya 6 varken yarin ilk idrarla yapicam ilk 5 dk da belirdi buarada oyuzden attim size
Inş vardır yaaVar gibi canım çizgi pembemsi
İnşallah bakalım yarın sabah nasıl çıkacakInş vardır yaa
Kanda haftaiçi düşünüyorum cnm Zaten 7 9 arası bir değer çıkabilir çok silikBende gördümmm inşallah vardır cnm kan vermeyi düşünüyor musun
Yarinada testim klmadiİnşallah bakalım yarın sabah nasıl çıkacak
Aaaa asla olmaz bugün nöbetçi eczane bulup al mutlakaKanda haftaiçi düşünüyorum cnm Zaten 7 9 arası bir değer çıkabilir çok silik
Yarinada testim klmadi
Bulunduğum yerde tek eczane var cnm yarin ordan alabilirim belkiAaaa asla olmaz bugün nöbetçi eczane bulup al mutlaka ☺
Sçamalama gayet iyi canım kimyasalı sokma kafana, benimde böyleydi 2 3 gün hep silikti sonra birden kohulaştı canım hadi inşallahh yaaaEki Görüntüle 2307619 kizlar bu sabahki bata 5 var
Dr un bana söylediği o canım şuan yumurtan büyümeye başladı bile adetidin başlamadı sayarsan geç başlayıp geç bitmiş olacak sana göre bu defada yumurtlamayı kaçırabilirsin. Adetin bittiği gibi başla çalışmaya geçmiş aylara bakarak ilerleme
Kizlar bugünde çıktı an dünkü dünkü gozukmuyo yine gri renkte ve hemen çıktı ama renginden dolayı kimyasali düşündürdü bana 5 gun var
Zeybltaslan cnm senin testler geldi de aklıma ne zaman renkleri koyulasmaya baslamisti
Eki Görüntüle 2307619 kizlar bu sabahki bata 5 var
Ayy cnm ins yaaaSçamalama gayet iyi canım kimyasalı sokma kafana, benimde böyleydi 2 3 gün hep silikti sonra birden kohulaştı canım hadi inşallahh yaaa