- 27 Kasım 2012
- 4.677
- 7.362
Attınmı ıdrari ben görmedim atsana
Silik pek belli olmuyor
Bir daha da yapmadim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Attınmı ıdrari ben görmedim atsana
İnşallah kimyasal değildir canım3 gün geçti bat gününü sayarsam dört gün oldu ayın 11rinde adet günümdü 12sinde idrar testi yaptım negatif çıkmıştı az az lekelerim oldu devamı gelmedi üç gündür anlamadım denize girdim diyemi böyle oldu ama şimdi eşimle kan verdik hiç umudum yok ama kimyasal falanmı öğrenmem lazım için rahat etsin istiyorum hayırlısı allah'tan
Ben de varımHenüz benim kadar gecelik seveni görmedim zaten canım
İnşallah kimyasal değildir canım
Güzel haberini bekliyoruz
İnş vardır canım umutsuz olmaValla zerre umudum yok olsa idrarda çıkardı çünkü başka bise engel oluyor bence adete
İdrar Testi de neymiş kan kesin sonuç orada biri var sen bana güvenUmutsuzluk değilde testte çıkmadığı için kesin gözüyle bakıyorum hayırlısı allah'tan varsa supriz olur yoksa acilen kadın doğuma girmek lazım
Yani daha pik olmamış dimi yoksa kaçırdım mı gerçi kaçırmış olsam çok erken yumurtlamış oluyorum yarın da yapayım merak ettim ne olacakDunkuyle ayni dünkü beklediği için koyu gözüküyor yarına göre anlaşılır ama belliki normal tarihinde yumurtlucan
İnş vardır canım umutsuz olma
İdrar Testi de neymiş kan kesin sonuç orada biri var sen bana güven
Ne zaman çıkacakmış ? söylediler mi ? Benimki 2 saatte enabiza düşmüştüBakalım sonuc çıkınca haber veririm
Canım kusura bakmaÇıkmış 1.20
Yani daha pik olmamış dimi yoksa kaçırdım mı gerçi kaçırmış olsam çok erken yumurtlamış oluyorum yarın da yapayım merak ettim ne olacak
1.20 ye takıldık kaldık o 120 olacaktı yaaaaÇıkmış 1.20
1.20 ye takıldık kaldık o 120 olacaktı yaaaa
Sağol canımYok kaçırmamışsındır sanmıyorum cnm
Canım dr.a git bakalım ne dicekEhehehe sanmıyorum olmaz olmadığını biliyodum sağlık olsun ama neden olmuyor anlamıyorum
Canım dr.a git bakalım ne dicek
Canım leke dahi olsa o günü ilk gün sayıyomuşsun dr öyle söylemiştiBaşladı gibi peçete silince geldi inşallah devamı gelir bi an önce şimdi normal tarihtenmi hesap yapicam bilmiyorum az az leke leke üç gün önce başladı önümü baz alcam bugünümu kafam karıştı
hayırlı uğurlu olsun canımm nasıl geçiyorben doğurdum sorma tek çocukla bile eskisi kadar aktif olamıyorum 2 cocuk daha zor
Canım leke dahi olsa o günü ilk gün sayıyomuşsun dr öyle söylemişti