- 29 Haziran 2018
- 1.994
- 2.082
- 28
Koş koşVericem ama modum düştü iyice
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Koş koşVericem ama modum düştü iyice
Amin ınsallah canm yaa. Eve gidip test yapacagım I ne allah pozitif cıkar sun yaptıgım lh testi 2 çizgiydşCanim bendeki en buyuk belirti gogus hassasiyeti ama cok agriyordu asiri bi sekilde agridan durmyrdum o dereceydi sukur gecti adet belirtisi ile gebelik belirtisi birbirine benziyor zaten canim bak benim arkdas gebe degildi lh sordum ona hic cizgi yok diyordu ve adet oldu insalah vardir sende yaaaaa bebisssss
Dün adet gunumdü.Bata kac gun var
Insallah canm Rabbim gonlune gore versin insallahAmin ınsallah canm yaa. Eve gidip test yapacagım I ne allah pozitif cıkar sun yaptıgım lh testi 2 çizgiydş
Bende kan vermeyi dusunuyorum once eve gidip test yapacagım amaVericem ama modum düştü iyice
Amin ınsallah canm. Dua ve umutla bekliyorumInsallah canm Rabbim gonlune gore versin insallah
Gecirkirmiydi adetinn canimDün adet gunumdü.
Bi skntin yok degilmi ben de pko var meselaAmin ınsallah canm. Dua ve umutla bekliyorum
Yok gecikmezdi hiç.Gecirkirmiydi adetinn canim
Pko ne canm. Bıldıgım birsey in yok amaBi skntin yok degilmi ben de pko var mesela
Baktım şimdi ne olduguna.o yok Bende canm doktora gittik herseyıme yumurtalıpıma baktırdım zamanla çocugun olacaktır dedi.Pko ne canm. Bıldıgım birsey in yok ama
Hrpimiz kan verelim :) ve insAllah guzel haberler alalimBende kan vermeyi dusunuyorum once eve gidip test yapacagım ama
Aminn ınsallah. Allah ısteyen herkese versın. Bugun gitsek hastaneye verebilir Mıyız acilden mi gitmek gerekliHrpimiz kan verelim :) ve insAllah guzel haberler alalim
O zaman strees yapma canim akisina birak Rabbim nasip edecek elbet ama insallahh hamilesindir guzel haberlrnizi beklyrmBaktım şimdi ne olduguna.o yok Bende canm doktora gittik herseyıme yumurtalıpıma baktırdım zamanla çocugun olacaktır dedi.
Amin canm ınsallah.O zaman strees yapma canim akisina birak Rabbim nasip edecek elbet ama insallahh hamilesindir guzel haberlrnizi beklyrm
Amin cnm acilde yaoarlarsa yaptrcam benAminn ınsallah. Allah ısteyen herkese versın. Bugun gitsek hastaneye verebilir Mıyız acilden mi gitmek gerekli
Özel bi hastaneyi aradım. 46 TL gebelik testi yapılıyormuş. 1 saat içinde sonic çıkıyor dediAmin cnm acilde yaoarlarsa yaptrcam ben
Hadi guzel haberler yazin buraya insallahh bende merak ettiim simdiAmin cnm acilde yaoarlarsa yaptrcam ben