- 28 Şubat 2018
- 6.565
- 15.225
cok iyi biz 80₺ verdikÖzel bi hastaneyi aradım. 46 TL gebelik testi yapılıyormuş. 1 saat içinde sonic çıkıyor dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cok iyi biz 80₺ verdikÖzel bi hastaneyi aradım. 46 TL gebelik testi yapılıyormuş. 1 saat içinde sonic çıkıyor dedi
Bakin kizlar ben hamileyim ve benim lh bu sekilde cikmisdi buldum da atayim fotosunu dedim
Sonic ne cıktı canm bı de ne zaman gittin. Adetim benım sundu olmam gereken. Bugun gitsem belli olur mu kanda. Sen ne yaptıncok iyi biz 80₺ verdik
Bak benım de böyle cıktı ya. Süper ınsllah bende hmıleyımdırBakin kizlar ben hamileyim ve benim lh bu sekilde cikmisdi buldum da atayim fotosunu dedim
tabi belli olur. ben adete 3 gün kala yaptırdım 46 çıktı :) daha da yaptırmadım salı randevum varSonic ne cıktı canm bı de ne zaman gittin. Adetim benım sundu olmam gereken. Bugun gitsem belli olur mu kanda. Sen ne yaptın
Hamilesin bence canim sen git kan testi yaptir benceBak benım de böyle cıktı ya. Süper ınsllah bende hmıleyımdır
İnşallah minik seninledir ama ben olmasa hiç çıkmaz diye düşünüyorumKızlar ilk 10 dkk da çıkmadı sonradan baktım toplamda 20 25 dkkada ikinci dizgi silik cikti acaba olabilir miEki Görüntüle 2224652
Kac kere lh yaptin ben 4 5 kez yapmisdim hep iki cizgi koyu cikmistiBak benım de böyle cıktı ya. Süper ınsllah bende hmıleyımdır
Ben de 2 kez yaptım 2 cizgi çıktı bu aksam da hem lh hem gebelik testi yapacagım hatta kan mı versem direk dıye dusunuyorumKac kere lh yaptin ben 4 5 kez yapmisdim hep iki cizgi koyu cikmisti
Amin canmmHamilesin bence canim sen git kan testi yaptir bence
Bence git direk kan ver kesin sonuc adet olmadığın surece suphede kalacaksinnBen de 2 kez yaptım 2 cizgi çıktı bu aksam da hem lh hem gebelik testi yapacagım hatta kan mı versem direk dıye dusunuyorum
Dogru dıyorsun bugun iş cıkısı en ıyısı hastaneye gideyim.Bence git direk kan ver kesin sonuc adet olmadığın surece suphede kalacaksinn
Guzel haber alicaksin ben inaniyorum bizede haber etmeyi unutmaaaDogru dıyorsun bugun iş cıkısı en ıyısı hastaneye gideyim.
Amin ınsallah vermem mi. Ilk buraya yazacagımGuzel haber alicaksin ben inaniyorum bizede haber etmeyi unutmaaa
Canım dün doktor bana kan gelebilir korkma dediOff vala delircemm yine kimyasal snrm igne ucu kadar pembe leke geldi
Vala bilemeidm kan verdim 4.4 cikti negatifCanım dün doktor bana kan gelebilir korkma dedi
Yüksek bir değer bence..bugün bat günündu,belki ilerleyen günlerde yükselme gösterir,düşük değil ki,5 e de çok yakiinVala bilemeidm kan verdim 4.4 cikti negatif