- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.187
- 30
InsAllah cnm hayrlisiInsallah vardir canim.. 20 25 dk cok gec degil gibi zaten:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
InsAllah cnm hayrlisiInsallah vardir canim.. 20 25 dk cok gec degil gibi zaten:)
Henuz net dgl cnm ama insAllah hayrlisi saolasn
İnşallah.şimdiden hayırlı uğurlu olsun:)InsAllah canim labo değil markası ama oncomed yarın kan veririm Allah tan mani gelmezse insAllah hayırlısıyla kızıma kardeş vardır
Tsk ederim cnm insAllah hayrlisiİnşallah.şimdiden hayırlı uğurlu olsun:)
H E canim senin pozitif mi çıktı sayfa hemen ilerliyor maşallah birikiyor.takip edemedim
Genelde sonrakini dikkate almayin yaziyor ama baska testin varsa bidaha yap istersen yada farkli marka al yapKızlar ilk 10 dkk da çıkmadı sonradan baktım toplamda 20 25 dkkada ikinci dizgi silik cikti acaba olabilir miEki Görüntüle 2224652
Elimde baska test yok cnm ama kan verebilirsem kan verircem direk bugunGenelde sonrakini dikkate almayin yaziyor ama baska testin varsa bidaha yap istersen yada farkli marka al yap
Ben yasadim canim hatta hamile oldugumda tekrar yaptim ikiside kipkirmizi cikti sirf denemek amacli yapmisdim .. gebelik belirtileri varmiAmin ınsagşlah bende lh test Yapı yoru. 2 cıgı de koyu. Bazıları olmaz diyor lh test I gösternez yazmıs bana yorum olarak ama gösterır cogu yerde okudum ama yasanmıs bır suru örnek var
Canim umitlenme cunku ben bunu cok yasadim ve sonuc negatif umitlenme derim ben sonunda uzuluyor insanKızlar ilk 10 dkk da çıkmadı sonradan baktım toplamda 20 25 dkkada ikinci dizgi silik cikti acaba olabilir miEki Görüntüle 2224652
Insallah vardir canimm lh testin dursaydi sana foto atardim ama iki cizgi de koyu cikardi Rabbim sizede nasip etsin insallahhhhhYaa süper. Insallah bende bugun erken gebelik testi yapacagım sonucu merakla Beklıyormm iş dönüşü eve gitmeye sabıraızlanıyorım
Belirti olarak belim agırıyor kasık ağrısı oluyor bıde gögüslerimde sıskınkık var. A caba adet belirtisi mı bılemedımBen yasadim canim hatta hamile oldugumda tekrar yaptim ikiside kipkirmizi cikti sirf denemek amacli yapmisdim .. gebelik belirtileri varmi
Insallah AminnInsallah vardir canimm lh testin dursaydi sana foto atardim ama iki cizgi de koyu cikardi Rabbim sizede nasip etsin insallahhhhh
İnsAllah cnm yaotrmayi dusunuyorum ahber veririm zaten yaotriirsamFit mutlu anne canım bence var gibi. insallah vardır kan testini bugün yaptır bari
Ben ilk defa basima geldi bklm nolcak hep bembeyaz oluyordu bu ay ilk defa boyle olduCanim umitlenme cunku ben bunu cok yasadim ve sonuc negatif umitlenme derim ben sonunda uzuluyor insan
Bekliyoruz canım.Ben acilde hemen hallediyordum sonuç 1 saate de cikiyordu netten bakıyordum.Hayırlı haberler duyalım inşallahİnsAllah cnm yaotrmayi dusunuyorum ahber veririm zaten yaotriirsam
Off vala delircemm yine kimyasal snrm igne ucu kadar pembe leke geldiBekliyoruz canım.Ben acilde hemen hallediyordum sonuç 1 saate de cikiyordu netten bakıyordum.Hayırlı haberler duyalım inşallah
Canım sen ve kanOff vala delircemm yine kimyasal snrm igne ucu kadar pembe leke geldi
Vericem ama modum düştü iyiceCanım sen ve kan
Canim bendeki en buyuk belirti gogus hassasiyeti ama cok agriyordu asiri bi sekilde agridan durmyrdum o dereceydi sukur gecti adet belirtisi ile gebelik belirtisi birbirine benziyor zaten canim bak benim arkdas gebe degildi lh sordum ona hic cizgi yok diyordu ve adet oldu insalah vardir sende yaaaaa bebisssssBelirti olarak belim agırıyor kasık ağrısı oluyor bıde gögüslerimde sıskınkık var. A caba adet belirtisi mı bılemedım
Bata kac gun varInsallah Aminn