- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.187
- 30
Bakalk gevikecek mi erken mi yaptim bilmiorumYüksek bir değer bence..bugün bat günündu,belki ilerleyen günlerde yükselme gösterir,düşük değil ki,5 e de çok yakiin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bakalk gevikecek mi erken mi yaptim bilmiorumYüksek bir değer bence..bugün bat günündu,belki ilerleyen günlerde yükselme gösterir,düşük değil ki,5 e de çok yakiin
Maşallah ona sağlıkla huzurla da gelsin yamacınaKan değerim 58
3 damar patlatıp kan vermek zorunda kaldım hayırlı olsun .
Sağlıkla sıhhatle büyü bebeğim
Cok sevindim canim gule gule buyutmeyi nasip etsin allahKan değerim 58
Ayyyy cok sevindim benimde ilk degerim 58 di Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsinKan değerim 58
ay bence hamilesin. durup dururken neden 4 olsun ki?Vala bilemeidm kan verdim 4.4 cikti negatif
kuzum maşallaah daha verme ama. koyulaşmasını takip et evde doktorda görüsürsünüz artıkKan değerim 58
Canim eger yari 2 katina yukselirse hamilesin demek yarin aksam tekrar kan ver eger hamileysen kesinlikle degerin yukselir gec dollenme olunca bole cikabiliyorBakalk gevikecek mi erken mi yaptim bilmiorum
Kiz o yarın yükselirVala bilemeidm kan verdim 4.4 cikti negatif
Sağol canım Allah razı olsunn :)Maşallah ona sağlıkla huzurla da gelsin yamacına
Aminn amiinnn Allah razı olsunCok sevindim canim gule gule buyutmeyi nasip etsin allah
Ay ne güzel tesadüff benım bata 1 veya 2 gün var normal mi acaba senin ne zaman çıktı sonucAyyyy cok sevindim benimde ilk degerim 58 di Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin
Aynen kuzum kan alan hemşire de dedi . Bir daha kanverme ulrrasonda takip etsinler dedi .. ben testle takip ederiö ağrım sızım olmazsa ..kuzum maşallaah daha verme ama. koyulaşmasını takip et evde doktorda görüsürsünüz artık
Gözün aydın canım ya çok sevindim. Rabbim sağlık sıhhatle kucağına almayı nasip etsinKan değerim 58
Hayırlı olsun kendini de ekle kızKan değerim 58
InsAllah cnm herkes öyle dedi ama bklm belki de adet olcam beklicemay bence hamilesin. durup dururken neden 4 olsun ki?
Canım ilk değer için direk yok deme Salı günü tekrar yaptırVala bilemeidm kan verdim 4.4 cikti negatif
Canim eger yari 2 katina yukselirse hamilesin demek yarin aksam tekrar kan ver eger hamileysen kesinlikle degerin yukselir gec dollenme olunca bole cikabiliyor
İnsAllah kizlar adet olmazsam tahlili yenilerim adet olursam da nasip kismet hayrlisiKiz o yarın yükselir
Hayrlisi cnm bklm bekliorum adet oljrum belki deCanım ilk değer için direk yok deme Salı günü tekrar yaptır
Oyle canim nasip ben 1.5 sene bekledim pko var dedi doktor su bu kendiliginden oldu nasipse bi sekilde rabbim verir sana ama yukselme olasiligi yuksek cnmİnsAllah kizlar adet olmazsam tahlili yenilerim adet olursam da nasip kismet hayrlisi
Kan verdinmi naptin cNimBak benım de böyle cıktı ya. Süper ınsllah bende hmıleyımdır
Hayırlı olacaksa gelsin diyelim sen o tatlı canını sıkma yeterHayrlisi cnm bklm bekliorum adet oljrum belki de