- 4 Kasım 2018
- 521
- 1.244
Hayırlısı olsun canım inşallah vardır da henüz görülmemiştir annesiBetada çok lanet geçmiyor uzun zaman çok geçmiş olsun canım Maria26
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı olsun canım inşallah vardır da henüz görülmemiştir annesiBetada çok lanet geçmiyor uzun zaman çok geçmiş olsun canım Maria26
Canim daha cok erken ya benimde bata 5 var varsada cikcagini sanmiyorum biz en az carsambayi bekliyelimKızlar ben erken gebelik testi yaptım bu adete 6 gün kalandan dayanamadım sabahı bekleyemedim yaptım vee tertemiz bembayaz bir sonuç çıktı önümüzdeki aylara bakıcaz artık
kız keske sabahı bekleseydin ya. daha erken bence hatta. kırmızılar gelmedigi sürece umut hep vardıııırKızlar ben erken gebelik testi yaptım bu adete 6 gün kalandan dayanamadım sabahı bekleyemedim yaptım vee tertemiz bembayaz bir sonuç çıktı önümüzdeki aylara bakıcaz artık
Sağol canım oğlan da yok çok şükür. Onda sadece geniz akıntısı var:)) Gecmis olsum canim
Oglan da yoktur insallah beta..
Bu ara domuz gribi cok duyuyorum gecmeyen gribe mi diyorlar acaba...
Herkes de ayni yeri gosteriyor bogazin bittigi yer var ya bosluk... salgin da var...
Bir an once iyiles insallah daha calismalara baslicaaz
Yaa süper. Insallah bende bugun erken gebelik testi yapacagım sonucu merakla Beklıyormm iş dönüşü eve gitmeye sabıraızlanıyorımHamile olma ihtimalin yüksek cünkü bendede böyle cikiyordu hamile oldugmu erken gebelim testinde ogrendim bata 2 gun kala yapmisdim
Amin ınsagşlah bende lh test Yapı yoru. 2 cıgı de koyu. Bazıları olmaz diyor lh test I gösternez yazmıs bana yorum olarak ama gösterır cogu yerde okudum ama yasanmıs bır suru örnek varKizlar ovulasyon testinde ikinci cizgi hep koyu cikarsa hamile demek oluyor ben denedim ve bende hep koyu ikinci kirmizi cizgi cikti Rabbim sizlere de nasip etsiN inşallah
Dayanamadım demin yaptım testi sonuç kocaman bi negatif ben yine boşuna heveslendim belli ki Allah tan hayırlısı demekten başka ds yaoacak birşey yok tabi sakin kalmalıyım adetim ne zmn gelecek bklm
Kızlar ilk 10 dkk da çıkmadı sonradan baktım toplamda 20 25 dkkada ikinci dizgi silik cikti acaba olabilir miEki Görüntüle 2224652
InsAllah canim labo değil markası ama oncomed yarın kan veririm Allah tan mani gelmezse insAllah hayırlısıyla kızıma kardeş vardır
Bence bebeğin senınle labo değişik bir şekilde çizgiyi geç çıkarıyor .
Benımki 2 dk içinde çizgiyi çıkarıyor zaman geçtikçe koyulaşıyo tam koyulaşması 20 dk falan buluyo ..
senınkı geç döllenmiş olabilir
Hayırlara gelsin canım insAllahKızlar çok güzel rüyalar gördüm yani anlamlarına baktım hepsi sevinç diyor işte neyin sevinci olacak orasını bilemiyorum hayırlara vesile
Amin canımHayırlara gelsin canım insAllah
Iyi cok sukur bizimki de oksurmeye basladi az az babamiz hasta cumadan beri...Sağol canım oğlan da yok çok şükür. Onda sadece geniz akıntısı var
Insallah vardir canim.. 20 25 dk cok gec degil gibi zaten:)InsAllah canim labo değil markası ama oncomed yarın kan veririm Allah tan mani gelmezse insAllah hayırlısıyla kızıma kardeş vardır
Kuzum ailemin yanındayım aynı Şehir de değiliz malesef 1 saat mesafemiz var :)Ohh iyi geziyon heee... gozumuz yok :))
Gez gez tabi sonra sikayetlerini dinleriz.. hic bisey yapamiyom bi yere gidemiyom diye