- 9 Nisan 2018
- 19.088
- 51.057
- 45
Gebelik yok mu onu yapsana var gibiii insalllahh:)Kızlar merhaba bugun adet gunum dün lh testi yaptım fotodakı gıbı cıktı hamıle olma ihtimalim var mı ne dersiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gebelik yok mu onu yapsana var gibiii insalllahh:)Kızlar merhaba bugun adet gunum dün lh testi yaptım fotodakı gıbı cıktı hamıle olma ihtimalim var mı ne dersiniz
Gebelik testi bugun alamadım yarın hemen yapacagım. Sabırsızlıkla yarını beklıyorum ınsallah pozitif cıkar paylasırımmGebelik yok mu onu yapsana var gibiii insalllahh:)
Amin ınsalah :)Amiinn insallahh canim sagol hayirlisiyla.. ekim annesi oluruz belki:)
InsAllah kiz vala aminAmiinn insallahh canim sagol hayirlisiyla.. ekim annesi oluruz belki:)
Bende evde disi pembe olandan var yarin onu yapicam bi sonra frely alimTamam canım beklıyorum testini ..
Ay ne bilim iki takvim farklı gösterıyo ondan ne diceğimi bilmiyoeum ama ovuya göre 14 ocak bat ..
Bizde yemek yedik öayımızı bilem içtik . Şimdi tatlı almaya gidiyoruz
Laboquik canım benım ki ama bulabilirsen freely öneririm
Ada tıptan transfer oldu maalesef canım işte Neslihan hanım bilgin olsun yani canım. Emsey maalesrf yaa 1 sene içinde 3 kez zam yaptılar çok soyguncular .. dr ları hastaneyi beğenmesem gitmicem zaten bizim acıbadem sigorta medicalparkta bir geçse hemen koşucam oraya neslihan hanıma da işte .. geçmiyorCnm cok tsk ederim.Ada tipta neslihan hn varmis.ayni kisimi bilmiyorum.bende kalirsam onu bir deneyeyim diyorum.emseyi de oneriyorlar ama cok paraci bir hastane dediler bilemedim.ilk dogumumu ankarada yapmistim orada yasiyordum o zaman. muhtesem bir doktorum vardi ve halen gorusuyoruz. Dilerim kisa vadede guzel haberi alabilirim.cunku yasim geciyor..
:)) Gecmis olsum canimKızlar ben grip olmuştum ya 1 polet ilaç içtim düzelmedi antibiyotiğe rağmen tekrar ağrılar devam edince gittik beta virüsü geçiriyomuşum ağır yani .. sabah akşam iğne verdi dr
Valla bakın işte hep dua ediyoruz ya hayırlısı versin Allah. Diyorum ya hamile olsaydım. Ateşli hastalık bu zaten gebeliğin ilk 3 ayında bebeğe ciddi zarar verebilirdi.
Demekki Allah hayırlı görmüş bu ay vermemiş bebek.
Eşimde şakaya vuruyo senin yanlış Beta yükselmiş aşkım diyo :))))
Mrb bendede ikinci cizgi adete kadar git gide koyulaşdi ve hamile oldugumu ögrendimEki Görüntüle 2224384 Kızlar bata 5 gün var ovu yaptım bi bakın bakalım takip için yaptıklarım ilk sayfada var
Hamile olma ihtimalin yüksek cünkü bendede böyle cikiyordu hamile oldugmu erken gebelim testinde ogrendim bata 2 gun kala yapmisdimKızlar merhaba bugun adet gunum dün lh testi yaptım fotodakı gıbı cıktı hamıle olma ihtimalim var mı ne dersiniz
Şehir dışındayım kuzum giremiyorum hiç p.tesi doktoraSimdi durum ne ses vermedin..?
Yaptin mi test falan...
Hadi senden de iyi haberleer
Ohh iyi geziyon heee... gozumuz yok :))Şehir dışındayım kuzum giremiyorum hiç p.tesi doktora
Yatiyon mu kuzuumm :) artik calisma da yok rahat rahat yayila yayila heİyi geceler
Tamam cnm aticam insAllah goguslerimdeki hassasiyet gecti ama yaFit mutlu anne sabah testini beklıyorum
Saglik olsun sabah yapsaydin iyiydi canim.Kızlar ben erken gebelik testi yaptım bu adete 6 gün kalandan dayanamadım sabahı bekleyemedim yaptım vee tertemiz bembayaz bir sonuç çıktı önümüzdeki aylara bakıcaz artık