- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.723
- 30
Eveet kim test atıyor kızımız test aşerdiahahaa testi geldi haniiimm
Ayy ağzından bal damlıyohayır canım kesinlikle daha koyu bence hiç umitsizliğe kapılma göz var nizan var
Darısı başınaaa inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eveet kim test atıyor kızımız test aşerdiahahaa testi geldi haniiimm
Ayy ağzından bal damlıyohayır canım kesinlikle daha koyu bence hiç umitsizliğe kapılma göz var nizan var
ben atardım ama evde kaldı öglen atarım benim bu testler bozuk galiba bugunki testtede c nin yanında çizgi çıktı birdaha labquick alırsam:)Eveet kim test atıyor kızımız test aşerdi
Ayy ağzından bal damlıyo
Darısı başınaaa inşallah
Benımkide o marka gıben atardım ama evde kaldı öglen atarım benim bu testler bozuk galiba bugunki testtede c nin yanında çizgi çıktı birdaha labquick alırsam:)
canım bende habire saatler sonrada olsa silik çıkıyor insan ister istemez umutlanıyor freelyde hiç çıkmazdı silik hatta burayada atmıştım bir resim baya vardı çıplak gözle daha belliydiBenımkide o marka gı
Nolmus bozukmu çıkıyomus
Bende freelyden çok memnundum .canım bende habire saatler sonrada olsa silik çıkıyor insan ister istemez umutlanıyor freelyde hiç çıkmazdı silik hatta burayada atmıştım bir resim baya vardı çıplak gözle daha belliydi
Tamam kuzuH E yeni regl 08/02/2019 canım...
labquick olsada olmasada hep ikinci çizgi varBende freelyden çok memnundum .
İdrarı tamlatır damlatmaz 2. Çizgim çıkardı bat 3 ken bile ..
labo da 1 dk sonra dalan çıktı bu ikimci çizgi .
Zaman geçtikçe netleşti ..
Canım yok aklıma birşey takıldı bide benim ben 30 35 gün arasında oluyorum ya e 14 aralık adet oldum nasıl 11 12 ocak bat okuyor benim
Canım testini gördüm hayırlı olsun bence meleğin seninle benim bat tarihim yok ama bekli bu ay zamanında olurum listeye beni de ekler misin? 31 Ocak diyelim batıTamam kuzu
Erken yumurtladın çünkü canımCanım yok aklıma birşey takıldı bide benim ben 30 35 gün arasında oluyorum ya e 14 aralık adet oldum nasıl 11 12 ocak bat okuyor benim
e tamam 13 ocak bat zaten... 30 gün oluyor döngüCanım yok aklıma birşey takıldı bide benim ben 30 35 gün arasında oluyorum ya e 14 aralık adet oldum nasıl 11 12 ocak bat okuyor benim
Hee silikleşimce mi sayiliyordu aman kuzum kafam valla durdu artık yaa pazartesi de doktordan randevu aldım zatene tamam 13 ocak bat zaten... 30 gün oluyor döngü
31inde silikleşti demi 31inden say yine 14.gün 13 ocak değil mi yanlış mı hesaplıyorum..
Benım geçen ay negatifti hep canım ..labquick olsada olmasada hep ikinci çizgi var
İnşallah cankm Allah razı olsun ..Canım testini gördüm hayırlı olsun bence meleğin seninle benim bat tarihim yok ama bekli bu ay zamanında olurum listeye beni de ekler misin? 31 Ocak diyelim batı
erken daha bir dur yaa... hayırlısı bakalım neyse bir görün bari..Hee silikleşimce mi sayiliyordu aman kuzum kafam valla durdu artık yaa pazartesi de doktordan randevu aldım zaten
canım nettenmi aldın sende benim attığım resimdeki çizgi hakkında ne düşünüyon birde tek bunda değil belki 10 tanede çıktı acaba neden aldıgım yerdemi sorun var bendemiBenım geçen ay negatifti hep canım ..
bunu ilk defa duyuyorum ..
Mesela bat 8 ken yapmaya başladım .
Sabah yapıp akşam bakardom hiç çizgi çıkmıyodu . Bat 6 yken sabah göremedim akşam geldiğimde çizgi vardı .. bat 5 kende sabah çok silil gördüm akşam daha netleşmişti z bugunda aynı şekilde . Test durdukta belirginleşti
İnşallah cankm Allah razı olsun ..
rica etsem özelden mesaj atarmısın . Pc geçince ekliyorum .. burd akalınca üzerine konusmalar oluyor bulamıyorum :)
Tamam canım atarım inşaallah becerebilirsem :)Benım geçen ay negatifti hep canım ..
bunu ilk defa duyuyorum ..
Mesela bat 8 ken yapmaya başladım .
Sabah yapıp akşam bakardom hiç çizgi çıkmıyodu . Bat 6 yken sabah göremedim akşam geldiğimde çizgi vardı .. bat 5 kende sabah çok silil gördüm akşam daha netleşmişti z bugunda aynı şekilde . Test durdukta belirginleşti
İnşallah cankm Allah razı olsun ..
rica etsem özelden mesaj atarmısın . Pc geçince ekliyorum .. burd akalınca üzerine konusmalar oluyor bulamıyorum :)
Netten aldım canım .canım nettenmi aldın sende benim attığım resimdeki çizgi hakkında ne düşünüyon birde tek bunda değil belki 10 tanede çıktı acaba neden aldıgım yerdemi sorun var bendemi