- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.723
- 30
Özelden mesaj attım sana :) cevap yaz sadeceTamam canım atarım inşaallah becerebilirsem :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Özelden mesaj attım sana :) cevap yaz sadeceTamam canım atarım inşaallah becerebilirsem :)
sende başka bir problem falan var mıydı canım? görünüyor elbette 2. çizgi göz var izan var...canım nettenmi aldın sende benim attığım resimdeki çizgi hakkında ne düşünüyon birde tek bunda değil belki 10 tanede çıktı acaba neden aldıgım yerdemi sorun var bendemi
Cano bile gördüğüne göresende başka bir problem falan var mıydı canım? görünüyor elbette 2. çizgi göz var izan var...
ya testin son kullanım tarihi falan geçti.. ya da hamilesin yani..
ahahahhaCano bile gördüğüne göre
İnsan sevdiğiylem uğraşırmıs biliyosun demiiiahahahha
canım o zaman bende sorun var canım son kullanma tarihine hiç bakmadım 2 3 test değilki belki 10 tanede silik çıktı çunku sabah akşam yapıyom hatta az önce attığım tetsin akşamında hemen 1 saatte çıktı çizgi aha dedim kesin hamileyim ama sonuç hüsranNetten aldım canım .
Son kullanım tarihi ne yazıyor??
1 test bozuk desem 2 3 te bozuk olamaz ya ..
biliyooruumm elço kalp benİnsan sevdiğiylem uğraşırmıs biliyosun demiii
yok canım hiç sorun yok sebebsiz olmuyor sadece gözlemlediğim tek fark testin markası ve eskiden ovulasyon takip etmiyordum silik çıkmıyordu tabi freely marka ilesende başka bir problem falan var mıydı canım? görünüyor elbette 2. çizgi göz var izan var...
ya testin son kullanım tarihi falan geçti.. ya da hamilesin yani..
he hatırladım kusura bakma bat ne zamandı? testlerin hepsinde bekleyince çıkıyor öyle dedin demi.. başka test yok mu peki onla denedin mi bu sıra..yok canım hiç sorun yok sebebsiz olmuyor sadece gözlemlediğim tek fark testin markası ve eskiden ovulasyon takip etmiyordum silik çıkmıyordu tabi freely marka ile
canım geçen ay eczaneden aldım adını hatırlamıyorum o miratech gibi dandikti sanki onda daha çabuk ikinci çizgi çıkmıştı o yüzden bu ay boşuna para vermedim hemen çıkmayınca hamile olsam günden güne koyulaşırdı canım değilim ama acaba eşimemi denetsem silik çizgi çıkıyormuhe hatırladım kusura bakma bat ne zamandı? testlerin hepsinde bekleyince çıkıyor öyle dedin demi.. başka test yok mu peki onla denedin mi bu sıra..
Merhaba, çatlatma iğnesi ya da klomen benzeri ilaç kullanmadınız değil mi bu ay? O zaman da testler iğne etkisi ile pozitif çıkabiliyor galiba.canım geçen ay eczaneden aldım adını hatırlamıyorum o miratech gibi dandikti sanki onda daha çabuk ikinci çizgi çıkmıştı o yüzden bu ay boşuna para vermedim hemen çıkmayınca hamile olsam günden güne koyulaşırdı canım değilim ama acaba eşimemi denetsem silik çizgi çıkıyormu
Ya incir den mi neden bu ay çok ağrım oldı benim kasıklarda zaten normal olan yumurtaları coşturuyomuyum acaba bilmyiorum :) o yüzden sadece akşamları yicem ben incir ceviz fındık günde 1 2 tane, eşimde yer, her akşam taze hazırlıyoeum canım yarım lt suda 6 7 tane 3 dk kanat 20 dk dinlendir. Gece yatağa girerkn yarısını, yarısını da sabah aç karnına içecekcanım benim testler bozuk heraldeki hele bir tanesinde baya çıkmıştı ama sonra koyulaşmadı hergün tazemi yapcan bend ebu ay eşime yüklencem belki aşılama olurum yada klomen ve incir havuç kürü denerim
Yok kız ne kuşkusu. bekle rahat rahat dua et. Kana baktırma sakın böyle evde takip et en koyulaştığında kanda baktır hiç acele etme boşver. Gelecek sağlıkla korkmaDaha belirgin bekliyordum içime kuşku düştü
Kanda şuan baktırmayı düşünmüyorum canım ..
Daha önce de dediğim gibi damarlarım hassas kan vermem yasak
hiç program kullanmadım bilmiyorum ama mantıken öyle değil mi zatenbu arada ben saf yumurtlama günü yazıyor ya lhnin pik olduğu günü sayıyor diye düşünüyordum
Doğru hesaplıyorsun canım mesela benim 28i silikti yani o gün çatladı belki. 14 gün sonra da hemen geldi regl zatene tamam 13 ocak bat zaten... 30 gün oluyor döngü
31inde silikleşti demi 31inden say yine 14.gün 13 ocak değil mi yanlış mı hesaplıyorum..
Sanki daha belirgin geldi bana dünkünü yakınlaştırdım bugün olanı direkt gördüm inşallah sağlıkla 9 ay devam eder kuzumEki Görüntüle 2223812
Dünküyle aynı gibi demi
Sağol darısı sana olsun inşallah canımSaglikla kucağına almayı nasip etsin inşAllah Rabbim çok güzeller ya Allah içini doldursun
Aynı gibi canım ama bariz gözüküyor çizgi
Saol kuzum insAllahSağol darısı sana olsun inşallah canım
Canım yoldaşım Allahım razı olsun zor gunlerımde hep yanımdaydın ..Sanki daha belirgin geldi bana dünkünü yakınlaştırdım bugün olanı direkt gördüm inşallah sağlıkla 9 ay devam eder kuzum