- 29 Haziran 2018
- 1.994
- 2.082
- 28
Yok anasının babasının ismi olacakmış dedim valla k.bakma başkasıyla evlenirsen koyan dedimHeee 9 ay be taşıyam ismini anası babası koysun başka ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok anasının babasının ismi olacakmış dedim valla k.bakma başkasıyla evlenirsen koyan dedimHeee 9 ay be taşıyam ismini anası babası koysun başka ?
Oyyyy ben olsam ohoooo neyse ki bende artık düşünmüyorumdaha ona sıra gelmedi desem:) hiç düşünmedik :)
aadaha ona sıra gelmedi desem:) hiç düşünmedik :)
Yok yapmıcam adetden bi kaç gün geçerse yaparım 2 ay önce öyle yaptım negatif çıktı o günden sonra asla erkün yapmam dedim Aynenbat yarın mış test yaptın mı ?
Bende rüyamda test yapıyodum Kafayı yedık
sağlıkla kucağımıza alabilecek miyiz o bile meçhul. böyle önceden çok plan yapmak istemiyoruz biz, Allahtan eşim de benim kafamdan. kıyafet bile yetecek kadar almayı düşünüyorum. hele sağlıkla kavuşalım internetten söylerim kapıya gelir kıyafet onlar sorun değil.Oyyyy ben olsam ohoooo neyse ki bende artık düşünmüyorum
iki lafın arasında tabi geçiyor ama illa şu olsun bu olsun diye ciddiyetle konuşmadıkaa
Nasıl hiç düşünmediniz ..
Sevgiliyken bile mi ..
MaşallahSağlıcakla gelsinsağlıkla kucağımıza alabilecek miyiz o bile meçhul. böyle önceden çok plan yapmak istemiyoruz biz, Allahtan eşim de benim kafamdan. kıyafet bile yetecek kadar almayı düşünüyorum. hele sağlıkla kavuşalım internetten söylerim kapıya gelir kıyafet onlar sorun değil.
Kesinlikle öyle canım bi laf var ya eskilerin doğmamış çocuğa don biçilmez diye bekle biraz daha bende kızımda öyle yapmıştım kıyafetlerini son 2 ay kala almaya başladım doğunca büyüdükçe yenilerini ekledim saglikla olsun da gerisi boşsağlıkla kucağımıza alabilecek miyiz o bile meçhul. böyle önceden çok plan yapmak istemiyoruz biz, Allahtan eşim de benim kafamdan. kıyafet bile yetecek kadar almayı düşünüyorum. hele sağlıkla kavuşalım internetten söylerim kapıya gelir kıyafet onlar sorun değil.
aynen öyle. bir de geçtiğimiz yıl ben bi olaydan çok etkilendim. ondan sonra da sanırım bu biraz daha arttı. yani ölümden başka her şeyin bi oluru var da ölüme yok iste. Allah herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin hep böyle dua ediyorumKesinlikle öyle canım bi laf var ya eskilerin doğmamış çocuğa don biçilmez diye bekle biraz daha bende kızımda öyle yapmıştım kıyafetlerini son 2 ay kala almaya başladım doğunca büyüdükçe yenilerini ekledim saglikla olsun da gerisi boş
Amin amin insAllah cnmaynen öyle. bir de geçtiğimiz yıl ben bi olaydan çok etkilendim. ondan sonra da sanırım bu biraz daha arttı. yani ölümden başka her şeyin bi oluru var da ölüme yok iste. Allah herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin hep böyle dua ediyorum
18 regL oldum canım .Ben testle takip etmiyorum ovulasyon u ama uygulamada bnm de 31 yüksek ihtimal yazıyor... Hangi günleri degerlendrdn cnm
Bi de hala şu yumurta aki şeffaf akıntının ne zmn geldiğini çozemedim ben catlayinca mi
yanıma almadım .H E ovulasyon testi yapsana
Sen bilirsin canım . O zaman hakkında hayırlısıYok yapmıcam adetden bi kaç gün geçerse yaparım 2 ay önce öyle yaptım negatif çıktı o günden sonra asla erkün yapmam dedim Aynen
Benim o zmn ya gec olustu ya da gec catlatti yum bnm 1 2 ocak geldi seffaf akıntı bende 20 22 23 25 27 29 3 u degerlendrdim18 regL oldum canım .
22 bitti .
Değerlendirdiğimiz günler ;
23 , 24 , 25 , 27 , 30 , 31 , 1 , 2
Şeffaf akıntım 29 - 30 unda geldi .
31 inde çatladı yumurta ..
Çatlamadan önce geldi yanı benım
yanıma almadım .
Ama dünkü silikti .
Sen bilirsin canım . O zaman hakkında hayırlısı
Amin tatlim hepimizin18 regL oldum canım .
22 bitti .
Değerlendirdiğimiz günler ;
23 , 24 , 25 , 27 , 30 , 31 , 1 , 2
Şeffaf akıntım 29 - 30 unda geldi .
31 inde çatladı yumurta ..
Çatlamadan önce geldi yanı benım
yanıma almadım .
Ama dünkü silikti .
Sen bilirsin canım . O zaman hakkında hayırlısı
ahahaa testi geldi haniiimmH E ovulasyon testi yapsana
hahaha beni mutlu etmek bu kadar kolay isteahahaa testi geldi haniiimm
Derin güzel isim ne güzel önerdin canımH E yok kız dunden daha belirgin hadi hayırlısı ismini derin koy
bu arada ben saf yumurtlama günü yazıyor ya lhnin pik olduğu günü sayıyor diye düşünüyordumhahaha beni mutlu etmek bu kadar kolay iste
canım benim testler bozuk heraldeki hele bir tanesinde baya çıkmıştı ama sonra koyulaşmadı hergün tazemi yapcan bend ebu ay eşime yüklencem belki aşılama olurum yada klomen ve incir havuç kürü denerimSenin silik çıkmıştı canım noldu sonra takip edemedim kusura bakma :) regle daha var dimi .. aynen canım 6 7 tane kaybatıp sabah akiam içiricem fındık cevİz falan artık allah ne verdiyse :))))) eşine kür yap keainlkle.. biz oğlumda 2 ay yapmıştım eşime zaten bu kür 1 aylık değil en az 3 aylık oluyor biz 2.ayda faydasını görmüştük. Geçen ay 5 gün içti bıraktı zaten hep hastaydı bir sürü ilaç kullandı normal yani olmaması valla
hayır canım kesinlikle daha koyu bence hiç umitsizliğe kapılma göz var nizan varEki Görüntüle 2223812
Dünküyle aynı gibi demi