- 1 Kasım 2018
- 1.259
- 1.133
Kuzum yok bisey ((ayyy
10 dk sonra at bana test atağı geçiriyorum test görmem lazım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum yok bisey ((ayyy
10 dk sonra at bana test atağı geçiriyorum test görmem lazım
Evet canım şimdi gitsem o da der 1 2 ay daha dene bende yumurtlamada sıkıntı yok zaten belki eşime bakar tedavi ilaç verir ama bilmiyorum ya olmazda son 1 2 ay şu keçibpynuzu kürünü bıkmadan yapıp içireyim artık bakalım ne olacak ama kesinlkle gün aşırı denicem artıkben de düşünmüyorum ovu almayı... yapmayı... hep kafanda oluyor bu nedenle.
sende 1 2 ay daha dene sonrasında eşle beraber gidersinin yaşı da var diyorsun.. bi bakarlar.
inşallah hayırlısıyla gelir bebişler.
Olsun bekle 5 10 dk daha canım inşallah vardır yaKuzum yok bisey ((
emin misin? senin ovu koyu çıkmamış mıydı yaa?Kuzum yok bisey ((
Daha senin var canım inşallah ilerleyen günlerde olumlu sonuç alırsınBenım bu ay kesin yok he
Dün ovu yaptım akşam
Tek çizgi
İkinci çizgi silik bilem çıkmadı
bak herkes çeşit çeşit kuzumm.. 9.günümde ben de ovu yapmıştım hatırlarsan ikinci çizgi çok hafifti.. bizde de öyle etki gösteriyor belkimBenım bu ay kesin yok he
Dün ovu yaptım akşam
Tek çizgi
Benim geçen ay adet günü yaptığım ovü. Cift çıkmıştı akşamı adet olmuştum yaa tam bir hayal kırıklıgıydıemin misin? senin ovu koyu çıkmamış mıydı yaa?
bilmem ki modum düştü sabah büyük bi heyecanla yapmıştım bakalım hayırlısı artıkbelli olmaz ki daha 3 gün var. belki geç yerleşti vs. kırmızılar gelmedigi sürece umut vardır :)
Allah Allah.Benim geçen ay adet günü yaptığım ovü. Cift çıkmıştı akşamı adet olmuştum yaa tam bir hayal kırıklıgıydı
hayırlısını dileyelim hepbilmem ki modum düştü sabah büyük bi heyecanla yapmıştım bakalım hayırlısı artık
amaan o her insanda çıkmazmış ki. belli olmaz hem daha var :) bende mavi boncukçu oldumBenım bu ay kesin yok he
Dün ovu yaptım akşam
Tek çizgi
off nedense modum düştüDaha senin var canım inşallah ilerleyen günlerde olumlu sonuç alırsın
Belkibak herkes çeşit çeşit kuzumm.. 9.günümde ben de ovu yapmıştım hatırlarsan ikinci çizgi çok hafifti.. bizde de öyle etki gösteriyor belkim
benımde sanırım adete yakın yukselıyor geçen adetim gecikince baktıydım baya koyuydu çizgim Offf bide günüm tam belli değil ya ona sinir oluyorumamaan o her insanda çıkmazmış ki. belli olmaz hem daha var :) bende mavi boncukçu oldum