- 28 Şubat 2018
- 6.565
- 15.225
bu ay olmasa bile yine umudu kesmiyoruzzz cünkü nasip dimiEvet yaptım nego
Eki Görüntüle 2223164
Ama napmıyoruzzz umudumuzu kaybetmiyoruz çunku daha batlarımıza var
6 ve ya 5 gün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu ay olmasa bile yine umudu kesmiyoruzzz cünkü nasip dimiEvet yaptım nego
Eki Görüntüle 2223164
Ama napmıyoruzzz umudumuzu kaybetmiyoruz çunku daha batlarımıza var
6 ve ya 5 gün
Var canim bir kizim 2009 dogumlu yaklasik 1.5 senedir istiyoruz. En son mayista kurtajim var. Kismeti yokmus diyip sineye cekiyoruz... bakalim hayirlisi Rabbim nasibimizde varsa verir diyoruz..:)Aynen vala gördükçe dayanamıyorum snrm 4 yaşında kızım var 8 9 aydır istiyoruz cnmbi de kızımda çok geç öğrendim bunda biraz erken öğrenmek istiyorum sanırım ondan acelem test konusunda :)
Sen ne kadardır istiyorsun cnm var mi evladın
Hayirlisi elcom:)İnşallaahh gelmiiicccciiiiikkkk :))
Allah bağışlasın evladınızı MasAllah ....Var canim bir kizim 2009 dogumlu yaklasik 1.5 senedir istiyoruz. En son mayista kurtajim var. Kismeti yokmus diyip sineye cekiyoruz... bakalim hayirlisi Rabbim nasibimizde varsa verir diyoruz..:)
İnşallah öyledir canım benim ama erken gebelik testi yaptım olsa çıkardı bence hayırlısı olur inşallah
Amin canım sağol hepimizinkini bağışlasın Rabbim güzel günlerini göstersin..Allah bağışlasın evladınızı MasAllah ....
Kürtaj sebebi neydi cnm hayırlısı tabi bu dünyada nasibi yokmuş demek ki öbür dünyada şefaatçin olsun insAllah herşey nasip kısmet
Amin cnm öyle hayırlısı Rabbim bi daha yaşatmasınAmin canım sağol hepimizinkini bağışlasın Rabbim güzel günlerini göstersin..
Kalp atışı alınamadı 8+5te gittiğimizde 6+5te kalmış ne kanama vardı ne kese bozulması.. kürtaj dendi ..aynen öyle kısmette yokmuş canım..
yaa ona da güvenmiyorum ben kısmet bakalım bekleyelim canım.İnşallah öyledir canım benim ama erken gebelik testi yaptım olsa çıkardı bence hayırlısı olur inşallah
Ben bi öncekini öyle öğrendim ya ona takılı kaldımyaa ona da güvenmiyorum ben kısmet bakalım bekleyelim canım.
amin amin... inşallah sağlıklı gebeliklerimiz olur sağlıklıca alırız kucağımıza:)Amin cnm öyle hayırlısı Rabbim bi daha yaşatmasın
Benimde bütün belirtilerde gitti zaten son 2 gün regle yaptım son test negatif. Antibiyotik ilaçalar falan alıyorum diye meraktan yaptım birşey olsa Allah korur zaten ama hayırlısı değilmiş. Cuma sabahı hiç şaşmadan gelir benim regl :)))) ocak ayı belki uğuruyla gelmeye devam eder bizim içinde14üne daha var inşallah görecez ikinci çizgiyi...
belli olmaz ki daha 3 gün var. belki geç yerleşti vs. kırmızılar gelmedigi sürece umut vardır :)İnşallah öyledir canım benim ama erken gebelik testi yaptım olsa çıkardı bence hayırlısı olur inşallah
Aynen varsa Rabbim korur:) inşallah bakalım benimki de şaşmaz bugün bekliyoruz bakalım:) hee ama beyin olarak attırırsam günü bilemicim:)Benimde bütün belirtilerde gitti zaten son 2 gün regle yaptım son test negatif. Antibiyotik ilaçalar falan alıyorum diye meraktan yaptım birşey olsa Allah korur zaten ama hayırlısı değilmiş. Cuma sabahı hiç şaşmadan gelir benim regl :)))) ocak ayı belki uğuruyla gelmeye devam eder bizim içinde
Keainlikle düşüne düşüne birşeyleri engelliyoruz belki :). Ben artık test falan almicam gününe de bakmicam sadece adetten sonra napalım ne edelim ilerki aşamalarda olmazsa diye dr a gidicem. Bakalım ne önerecek. Aslında 6 ay olmazsa gel dedi. Kürtaj sonrası 6 ay içinde 2 kimyasal yaşadım kimyasallarsan sonra da 6 ay içinde olmasan gel dedi e bu 4.ay falandı galiba çok düşündüm ama sanki şu testlerden ben çok stres oldum çok gün hesapladım. O yüzden almicam bi daha nasıl olsa benim hep aynı 11 12.yumurtlama oluyor 26.regl.Aynen varsa Rabbim korur:) inşallah bakalım benimki de şaşmaz bugün bekliyoruz bakalım:) hee ama beyin olarak attırırsam günü bilemicim:)
Kız sakin yeni uyandımm:))
ben de düşünmüyorum ovu almayı... yapmayı... hep kafanda oluyor bu nedenle.Keainlikle düşüne düşüne birşeyleri engelliyoruz belki :). Ben artık test falan almicam gününe de bakmicam sadece adetten sonra napalım ne edelim ilerki aşamalarda olmazsa diye dr a gidicem. Bakalım ne önerecek. Aslında 6 ay olmazsa gel dedi. Kürtaj sonrası 6 ay içinde 2 kimyasal yaşadım kimyasallarsan sonra da 6 ay içinde olmasan gel dedi e bu 4.ay falandı galiba çok düşündüm ama sanki şu testlerden ben çok stres oldum çok gün hesapladım. O yüzden almicam bi daha nasıl olsa benim hep aynı 11 12.yumurtlama oluyor 26.regl.
Bir ds sık ilişkiyle zor demekki bizim eşim yaşı var sigarası stresli işi. Bu ay adet olayım zorla yumurtmaya kadar içiricem de şu keçibpynuzu kürünü zaten geçen ay içmedi zorla 5 gün içti.
Bir de gün aşırı deneriz her zamanki gibi bizim anca öyle tutarsa tutar. İnşallah bu ay iyi haberler almaya devam ederiz
yani öyle yazar kullanım talimatında.. 20dk sonra çıkan sonuçları dikkate almayın der. 10 dk bekleyelim biz:) ayyyyKızlar en fazla çizginin çıkmasını ne kadar bekliyoruz 20 dk mıydı
ayyyKızlar en fazla çizginin çıkmasını ne kadar bekliyoruz 20 dk mıydı