- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.723
- 30
Acaba kaç çıkcakKızlar dayanamadım bugün kan verdim çok erken daha 7 gün var ama tutamadım kendimi
Ne zamna çıkar ayy heyecandan ölceeemmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Acaba kaç çıkcakKızlar dayanamadım bugün kan verdim çok erken daha 7 gün var ama tutamadım kendimi
Of ya resmen cifr çizgiydi çok net hatırlıyorum adet günü geçen ay dedm kesin tuttu ama akşamı geldi regl hayırlısı canım yaa doktora gidicem bakalım kapsamlı test yap dicem valla doktor beni salladı 1 sene dene dediAllah Allah.
o zaman senin adete yakın da lh yükselebiliyor. gebelik olmadan da yani. ilgincmis. hayırlısı kuzum üzülme
Kuryeye ayrı testim ettim laboratuvara söyleyin önemli kan dedim akşama çıkar inşallah umudum pek yok amaAcaba kaç çıkcak
Ne zamna çıkar ayy heyecandan ölceeemmm
Hayırlısı olsunnn canımm evd eidrar testi yaptınmıKuryeye ayrı testim ettim laboratuvara söyleyin önemli kan dedim akşama çıkar inşallah umudum pek yok ama
Saol canım inşallah hayırlı sonuçlar gelir daha erken kan için bile bata 7 gün var ama dayanamadım. Evde gebelik testim yok ama sonucum yükseldiyse evdeki ovu testleri gün gün yapıp örnek olması adına buraya atmayı düşünüyorumHayırlısı olsunnn canımm evd eidrar testi yaptınmı
Anladım.canım aynen at örnek olurSaol canım inşallah hayırlı sonuçlar gelir daha erken kan için bile bata 7 gün var ama dayanamadım. Evde gebelik testim yok ama sonucum yükseldiyse evdeki ovu testleri gün gün yapıp örnek olması adına buraya atmayı düşünüyorum
kız her gün sağlık ocağında olup yine iyi dayanıyosun varsa cıkar canımKızlar dayanamadım bugün kan verdim çok erken daha 7 gün var ama tutamadım kendimi
hiiiiç mi hiç beğenmedim bu modu bunda benim de payım var galibaaaaaoff nedense modum düştü
Aslında görmeyı beklemıyordum zaten ama kafayı yedim sanırım
Belki
benımde sanırım adete yakın yukselıyor geçen adetim gecikince baktıydım baya koyuydu çizgim Offf bide günüm tam belli değil ya ona sinir oluyorum
Demi yaaa geçen sefer nasıl oldugu anlamak için bugun yıne geriye dönup baktımhiiiiç mi hiç beğenmedim bu modu bunda benim de payım var galibaaaaa
hayydiiiiii hopppp
daha var 5 6 gün varr
Mrhaba hoşgeldinnnnMerhaba kızlar :) bakıyorum herkesler burda bende vintayı merak ediyordum bi bakayım dedim meğer burdasınız çok tatlı bi topiğe benziyor takibe alayım bende
Hoş buldumMrhaba hoşgeldinnnn
Evett anlat bakalımmm .Hoş buldum
Ins guzel haberlerini alirizSaol canım inşallah hayırlı sonuçlar gelir daha erken kan için bile bata 7 gün var ama dayanamadım. Evde gebelik testim yok ama sonucum yükseldiyse evdeki ovu testleri gün gün yapıp örnek olması adına buraya atmayı düşünüyorum
Evet ikinciyi istiyoruz 4 yaşında oğlum var 3 yıldırda istiyoruz geçen senede bir düşük yaptım 1 yılı geçti hala tık yok yumurtalıklarımın yavaş çalışması dışında bi sorunumda yok çok şükür nasip işte uğraşıyoruz çabalıyoruz Rabbim karşılıksız bırakmaz inşaallahEvett anlat bakalımmm .
Sende bebiş beklıyorsun ?