- 9 Nisan 2018
- 19.088
- 51.057
- 45
merhaba canım hoş geldiiin... al tabi burası güzel topikMerhaba kızlar :) bakıyorum herkesler burda bende vintayı merak ediyordum bi bakayım dedim meğer burdasınız çok tatlı bi topiğe benziyor takibe alayım bende
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba canım hoş geldiiin... al tabi burası güzel topikMerhaba kızlar :) bakıyorum herkesler burda bende vintayı merak ediyordum bi bakayım dedim meğer burdasınız çok tatlı bi topiğe benziyor takibe alayım bende
Hoş buldum canım :) dün sana yazdım ne durumdasın diye ama arada kaynadı galiba bugün bat günün değil mi? test yaptın mı?merhaba canım hoş geldiiin... al tabi burası güzel topik
ayy deme beğenmiş miyim peki bazan işim oluyor beğenip sonra yazıyorum...Hoş buldum canım :) dün sana yazdım ne durumdasın diye ama arada kaynadı galiba bugün bat günün değil mi? test yaptın mı?
üşenmedim gittim baktım :)) evet beğenmişim ama araya bir kaç şey girmiş... sana yazmayı atlamışım demek kusura bakma kuzumSorun değil canım senin gün şaşmaz olmadıysan ihtimal çok büyük inşaallah vardır olmazsan sabaha test yapacaksın değil mi?
Evet geçen ay öyle demiştin öylede olmuştu :) bence sen programa bakma testin varsa yap bence inşaallah pozitif bi sonuç çıkar burda çıldırırız sevinçtenüşenmedim gittim baktım :)) evet beğenmişim ama araya bir kaç şey girmiş... sana yazmayı atlamışım demek kusura bakma kuzum
evet şaşmaz demi nasıl hatırladın kuzum:) geçen aydan teee :)
yani olmam lazım evet olmazsam sabah test yapsam mı yoksa programa mı uysam bilemedim prg 11i diyordu ya..
kız her gün sağlık ocağında olup yine iyi dayanıyosun varsa cıkar canım
ayy inşallah bakalım :)Evet geçen ay öyle demiştin öylede olmuştu :) bence sen programa bakma testin varsa yap bence inşaallah pozitif bi sonuç çıkar burda çıldırırız sevinçten
Anadolu yakasında mısınız?karşının laboratuvarı daha hızlı bizimkiler uyuşuk ertesi güne çıkartıyor
merak etme bende pc başına yapıştım ha bire kontrol ediyorum keşke hasta olsada zaman geçsinEbeBU kuzumm beklıyorum hayırlı haberlerını nolur hemen yazz :) Akşam sık sık bakmaya çalışcam buraya
Elbette var erken yapmışsınızKızlar demin dayanamadım test yaptım sonuç negatif bata 4 gun var acaba erken mi ki hamile olupta cikmama ihtimali var mıdır ki
evet canım hoş geldin bu aradaAnadolu yakasında mısınız?
Bu aydan çok umutluyum hiç adet olacak gibi hissetmiyorum kendimi ama negatif görünce yine de boşa diye üzüldüm birazElbette var erken yapmışsınız
şimdi durum şu oldu gönderdiklerimi hatırlarsan... prg 28 yum.günü gösteriyor bat 11 ocak diyor... 28inden 2 gün önce benim ağrım gitti 26sı o yüzden batı 9 ocak sayalım demiştim ben..:)Evet geçen ay öyle demiştin öylede olmuştu :) bence sen programa bakma testin varsa yap bence inşaallah pozitif bi sonuç çıkar burda çıldırırız sevinçten
Sabah ilk idrarla yapın o zaman daha net sonuç alırsınız bende çok uzun zamandır negatif görüyorum ama pes etmek yokBu aydan çok umutluyum hiç adet olacak gibi hissetmiyorum kendimi ama negatif görünce yine de boşa diye üzüldüm biraz
Ayy hadi inşaallah bu ay çok güzel haberler aldık inşaallah öyle devam ederşimdi durum şu oldu gönderdiklerimi hatırlarsan... prg 28 yum.günü gösteriyor bat 11 ocak diyor... 28inden 2 gün önce benim ağrım gitti 26sı o yüzden batı 9 ocak sayalım demiştim ben..:)
neyse ya belli olacak bir kaç güne :)
Amin canım aminn . Bat söylersen senide ekliim pc başına geçince .. ama özel mesaj atarsan sevınırım sonra kaynıyoEvet ikinciyi istiyoruz 4 yaşında oğlum var 3 yıldırda istiyoruz geçen senede bir düşük yaptım 1 yılı geçti hala tık yok yumurtalıklarımın yavaş çalışması dışında bi sorunumda yok çok şükür nasip işte uğraşıyoruz çabalıyoruz Rabbim karşılıksız bırakmaz inşaallah
Elbette var :)Kızlar demin dayanamadım test yaptım sonuç negatif bata 4 gun var acaba erken mi ki hamile olupta cikmama ihtimali var mıdır ki