- 29 Haziran 2018
- 1.994
- 2.082
- 28
Canım bende de bu ay böyleydi ama senin inşallah varridrrrrKızlar benim yumurtlamam bu ah geçti bugün 11.gün değerlendirdik gebelik yerine obülasyon deniyorum suan durum bu bende yorumu olan varmı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bende de bu ay böyleydi ama senin inşallah varridrrrrKızlar benim yumurtlamam bu ah geçti bugün 11.gün değerlendirdik gebelik yerine obülasyon deniyorum suan durum bu bende yorumu olan varmı
Ayyy hay Allah canım heycan yaptım simdiM MaviBoncuk01 kızz adetlerin düzenliyse kesin hamilesin bende de böyle çıkmıştı ovulasyon ertesi sabah hcg yaptım silik çıktı. yarın sabah yap mutlaka :)
ayyy bende valla. ama sabahı bekle kesinlikleAyyy hay Allah canım heycan yaptım simdi
İlk idrarla yaparım aynen canımayyy bende valla. ama sabahı bekle kesinlikle
yarın 3 kalmış oluyor sende yapsana sabah varsa testinMerhaba kizlaar:) benim iki aydır adetten 6 gün önceden lekelenmem başlardı.Bu ay dört gün kaldı ve henüz lekelenme yok.kendimce umut ediyorum sizler nasılsınız:)
Bir tane testim kaldı,ben de yarını atlatırsam yapayım istiyorum.Ya da okul çıkışı test alırsam rahatça yaparım elde ne kadar test varsa kendimi bir o kadar rahat hissediyorumyarın 3 kalmış oluyor sende yapsana sabah varsa testin
İyiyim sukur canım üşüyorum birazuzanıyorum insAllah hayırlısıyla gelmez adetin sen nasılsınMerhaba kizlaar:) benim iki aydır adetten 6 gün önceden lekelenmem başlardı.Bu ay dört gün kaldı ve henüz lekelenme yok.kendimce umut ediyorum sizler nasılsınız:)
başka test alırsın ya yap yarııınnBir tane testim kaldı,ben de yarını atlatırsam yapayım istiyorum.Ya da okul çıkışı test alırsam rahatça yaparım elde ne kadar test varsa kendimi bir o kadar rahat hissediyorum
Çok tatlısın oyle de tatlı aserdin ki cikmazlardayimtest aşeriyorum kızlar
Bende çok şükür canım:) evet gelmesin istiyoruz ey adetler gelmeyinİyiyim sukur canım üşüyorum birazuzanıyorum insAllah hayırlısıyla gelmez adetin sen nasılsın
oyyyyÇok tatlısın oyle de tatlı aserdin ki cikmazlardayim
Persembe yapicam bende insAllah çift çizgiyi gorurum ya :)test aşeriyorum kızlar
inşallaahh görürsünüz hepiniz, bana uğurlu geldi bu topic size de uğurlu gelsinPersembe yapicam bende insAllah çift çizgiyi gorurum ya :)
InsAllah cnminşallaahh görürsünüz hepiniz, bana uğurlu geldi bu topic size de uğurlu gelsin
Kızçeler gece herzamanki gibi uyumuştum ama bugün öğlen saat 2 buçukta uyumuşum 8de kalktım bu bir belirtimidir sizce