Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yumurtan oluştuktan sonra ne zaman çatladığını kontorl ettın mı ?Yumurtlama gununden 3 gun once ve 2 gun sonra olma ihtimali varmi sizce. O aralikta grip oldum malesef degerlendiremedik
Sanirim cuma catladi. Sali ve pazar gunu degerlendirdik sadece yani oncesi ve sonrasindaYumurtan oluştuktan sonra ne zaman çatladığını kontorl ettın mı ?
benım bildiğim çatladıgı gun ve 1 sonrakı gun bırlıktelık olması lazımSanirim cuma catladi. Sali ve pazar gunu degerlendirdik sadece yani oncesi ve sonrasinda
İnşallah canım rabbim nasip eder . Bat nedir istersen listeye eklıyeyımBu ay Eylül annesi olmaktan son dakika döndüm. Ama kararlıyım 2019 annesi olacam
Olur canım. 7 Şubatİnşallah canım rabbim nasip eder . Bat nedir istersen listeye eklıyeyım
Ben bunlardan hiç anlamıyorumKızlar benim yumurtlamam bu ah geçti bugün 11.gün değerlendirdik gebelik yerine obülasyon deniyorum suan durum bu bende yorumu olan varmı
Var canım gebelik testinde ovülasyonla engel oluyorum kendime 1 gün 1gün geç yapayım die:)Ben bunlardan hiç anlamıyorum
Benımde 31. İnde yumurtam çatladı 8. Gün bıgun :)
gebelik testi yapıyorum şuan doğal olarak bişey çıkmıyo :)
Gebelik testin yokmu ??
Sanırım senın bata 4 gun falan kaldı ?
Olsa çıkar gebelik testinde
Hee o zaman sen bilirsin canım :) benım 50 tane oldugu için 8 gun kala başladımVar canım gebelik testinde ovülasyonla engel oluyorum kendime 1 gün 1gün geç yapayım die:)
Grip engel degildi yaa pik oncesi pik pik sonrasi degerlendirmeler sonuc veriyor canim o zman bile sans 25 45 50lere cikiyor...Yumurtlama gununden 3 gun once ve 2 gun sonra olma ihtimali varmi sizce. O aralikta grip oldum malesef degerlendiremedik
Oohh ne güzel sabah akşam bile yapsan yeri:)) bende 4 tanecik suanHee o zaman sen bilirsin canım :) benım 50 tane oldugu için 8 gun kala başladım
Artik yap sen yarin sabah testini bence..Kızlar benim yumurtlamam bu ah geçti bugün 11.gün değerlendirdik gebelik yerine obülasyon deniyorum suan durum bu bende yorumu olan varmı
Benımde batlarım var ama benımkıler 3 gundur sürüyo .Mrb kizlarr ben cok üşüyorm ya kat kat lahana gibi gyndm hala bi de battaniye var üstümde kar oynamaya çıktık dışarı ama cok soguk dgldi acaba usuttum mu ki arada karnimin alt taraflarina batmalar oluyor... Beyaz yapiskan hafif uzayan akıntım var bugün
Yok sadece saabah yapıyorum benOohh ne güzel sabah akşam bile yapsan yeri:)) bende 4 tanecik suan
Ayrıca 4 tane varmış bat gününe kadar her gun 1 tane işteeeeOohh ne güzel sabah akşam bile yapsan yeri:)) bende 4 tanecik suan