- 1 Kasım 2018
- 1.259
- 1.133
DiosunArtik yap sen yarin sabah testini bence..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
DiosunArtik yap sen yarin sabah testini bence..
Dedim bile..Diosun
Yaaaa:)M MaviBoncuk01 yaeın sabah ilk idrarla yapp yapp yapp yapp
Yarın sabah beklıyorum :)Yaaaa:)
Ben normlde bu kadar üşümüyodm ama hyrlisi sen bugun yqptn mi test cnmBenımde batlarım var ama benımkıler 3 gundur sürüyo .
Ben hep üşürüm zaten ona bişey diyemem ..
başkda belirti yok
Offf yapayım artık dmi yaaaDedim bile..
Peşimi bırakmaYarın sabah beklıyorum :)
Etiketlerım zaten ben senı
4 tane varmis iste yap birini yarin sonraki gun oburunu...Offf yapayım artık dmi yaaa
Benım daha çıkmaz ama ben yapıyorumBen normlde bu kadar üşümüyodm ama hyrlisi sen bugun yqptn mi test cnm
Hayrlisi bklm cnmBenım daha çıkmaz ama ben yapıyorum
Aynen canım hayırlısı hamıle kalmak yetmıyor çunku hamıle kalıyosun bu seefer sağlıkla gelişssin diyosun.. bekleyiiş hiçç birmiyorHayrlisi bklm cnm
Aynen oylr Rabbim herşeyin hayırlısıni versinAynen canım hayırlısı hamıle kalmak yetmıyor çunku hamıle kalıyosun bu seefer sağlıkla gelişssin diyosun.. bekleyiiş hiçç birmiyor
Amin canım aminn .Aynen oylr Rabbim herşeyin hayırlısıni versin
Ya baya kotuydum kolum kalkmiyodu sirf onun icinde yapamam herlde dusunemedim hic oyleGrip engel degildi yaa pik oncesi pik pik sonrasi degerlendirmeler sonuc veriyor canim o zman bile sans 25 45 50lere cikiyor...
H E teveccuhunuz efenim :)
4 taneyse simdi yapmalisin :) silik cikabilirOohh ne güzel sabah akşam bile yapsan yeri:)) bende 4 tanecik suan
hee çok ağırdıysa haklısın :)Ya baya kotuydum kolum kalkmiyodu sirf onun icinde yapamam herlde dusunemedim hic oyle
Girmeyin kanıma :)))4 taneyse simdi yapmalisin :) silik cikabilir
Sen yarın sabah yap canım sanki sende var gibi :)) ovulasyon testin naşallah koyu yani bende çıkmadı bişey 4 gün varken yoktur bende zaten o kadar öksürmeye hapşırmaya zaten bebek olursa maşallah derim :) Allahın işi ama bende yok kesin bişeyOfff yapayım artık dmi yaaa
Aa hay allah canım ama herkeste ovülasyon testinde gebelik görünmeyeblyormus Canım.üzülme bekle baklmSen yarın sabah yap canım sanki sende var gibi :)) ovulasyon testin naşallah koyu yani bende çıkmadı bişey 4 gün varken yoktur bende zaten o kadar öksürmeye hapşırmaya zaten bebek olursa maşallah derim :) Allahın işi ama bende yok kesin bişey
Artık hayırlısı canım bakalımAa hay allah canım ama herkeste ovülasyon testinde gebelik görünmeyeblyormus Canım.üzülme bekle baklm