- 29 Haziran 2018
- 1.994
- 2.082
- 28
Evet ama assagda bodrum olduğundan gram isinmiyor ek elektrikli soba yakiyoruz elektrik de 150 geldidoğalgaz mı :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ama assagda bodrum olduğundan gram isinmiyor ek elektrikli soba yakiyoruz elektrik de 150 geldidoğalgaz mı :)
evin büyüklüğüne ve konumuna göre de değişiyor. orda kaç haftadır kar varmış normal yani annemlere 900 falan geliyor kışın. 2 daire 4 kat ama bi de kücük bebek var anca oluyor. birkaç ay idare ediliyo yapcak bisi yokEvet ama assagda bodrum olduğundan gram isinmiyor ek elektrikli soba yakiyoruz elektrik de 150 geldi
Ölüm gibiydi ama kimse ölmedi kizlarrr
:) SormaAy sus kız korkuyorum zaten bizim daha yenı geldi :)
Izmirmi orasinihayet buraya da yağdı ..Eki Görüntüle 2222922
Yok canım ben istanbulda oturuyorum .. ama izmirliyim :)Izmirmi orasi
Aynen canım evde bir can olunca kapatılmıyoYazın elektirk 300ün altına düşmüyor klimadan kışında doğalgaz 400ün altına düşmüyor bütün gün işteyiz ama çiko evde kalıyor diye mecbur yakıyorum
Ben 1.68 boy .. 56 kiloyum :)Bu arada kilo durumlariniz nasil ben 1.70 boyum 67 kiloyum kilo vermeye calsiiyorum bi taraftan hamilelikte cok kilo alirim diye korkuyorum evleneli 2 sene oldu, 57den 67e ciktm
Ben tosbişim bu aralar 1.65 boyum kilom 90 çok hızlı kilo alıp verdiğim için çok umursamıyorum ama gebe kalınca şeker problemim var diye diyet yapıcam diye yiyip duruyorum sonuç 90 kilo oldumBu arada kilo durumlariniz nasil ben 1.70 boyum 67 kiloyum kilo vermeye calsiiyorum bi taraftan hamilelikte cok kilo alirim diye korkuyorum evleneli 2 sene oldu, 57den 67e ciktm
Yok canım ben istanbulda oturuyorum .. ama izmirliyim :)
Aynen canım evde bir can olunca kapatılmıyo
Ben 1.68 boy .. 56 kiloyum :)
Evlendim evleneli böyle ..
Ben tosbişim bu aralar 1.65 boyum kilom 90 çok hızlı kilo alıp verdiğim için çok umursamıyorum ama gebe kalınca şeker problemim var diye diyet yapıcam diye yiyip duruyorum sonuç 90 kilo oldum
Maşallah kız kilo aynı boy 1 76Ben tosbişim bu aralar 1.65 boyum kilom 90 çok hızlı kilo alıp verdiğim için çok umursamıyorum ama gebe kalınca şeker problemim var diye diyet yapıcam diye yiyip duruyorum sonuç 90 kilo oldum
420 de bize gelmisEvet ama assagda bodrum olduğundan gram isinmiyor ek elektrikli soba yakiyoruz elektrik de 150 geldi
AA t bakalımBen dayanamadim test yaptim bata daha 10 gun var
Bi bak ben orda miyim:)Burda miyim bilmiyorum
Doğal olarak çıkmamıştır :)Ben dayanamadim test yaptim bata daha 10 gun var
Kız şu karşıdaki sen deilmisinBi bak ben orda miyim:)
Bu kızda benden ️Doğal olarak çıkmamıştır :)
Herkesın psikolojısını bozdunBu kızda benden ️