- 29 Haziran 2018
- 1.994
- 2.082
- 28
Kız sende daha var erken hamilelik testi yap bence cuma günüBende de çıkmadı ama normal kuzum hemen endışeye kapılma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız sende daha var erken hamilelik testi yap bence cuma günüBende de çıkmadı ama normal kuzum hemen endışeye kapılma
Yok canım ben geçen seferde nortmal testle öğrendım ..Kız sende daha var erken hamilelik testi yap bence cuma günü
Canım benim de öyle ha bende ilk hiç haberim yokken öğrendimYok canım ben geçen seferde nortmal testle öğrendım ..
Ayrıca acelemde yok olmazsa üzülmem ben :)
zaten ilk gebeliğimde de hi,. beklemıyordum ılk aydan hamıle kalmayı .
Yine aynı şekılde ..
Çok ümit bağlamamak lazım .. Vücudumuz etkılenıyor çunku strestenCanım benim de öyle ha bende ilk hiç haberim yokken öğrendim
Günaydın canım, testi tekrarlamadım ama sabah regl oldum bugün, yeni bat 6 Şubat gibi tahmin ediyorum, bu arada kedilerin ne tatlı yaa maşallahdombili_xl canım test tekrarladın mı ?
teşekkür ederim canımGünaydın canım, testi tekrarlamadım ama sabah regl oldum bugün, yeni bat 6 Şubat gibi tahmin ediyorum, bu arada kedilerin ne tatlı yaa maşallah
öyle değil canım GAR GIŞ GIYAMAT bizim oralarda (aslen Kayseriliyim de) öyle denirKar kış kıyamet
Aynen üç g geldin yozgatliyim bendeöyle değil canım GAR GIŞ GIYAMAT bizim oralarda (aslen Kayseriliyim de) öyle denir
Ahahaha ben de Kayseriliyim bu arada canımöyle değil canım GAR GIŞ GIYAMAT bizim oralarda (aslen Kayseriliyim de) öyle denir
Buradayız canım benim batın 16 ben 11inde kan vereyim diyorum sizceeNİRDESİNİZZZZ
Varsa çıkar canım .Buradayız canım benim batın 16 ben 11inde kan vereyim diyorum sizcee
doğalgaz mı :)Ölüm gibiydi ama kimse ölmedi kizlarrr