- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.723
- 30
Sende benım kafadançekmedimm tertemiz neyini çekem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sende benım kafadançekmedimm tertemiz neyini çekem
Daha erkensen de yapmışsın silik de olsa yok yine hemi ama daha erken zaten sana.. hadi bakalım inşallah sizlerde görücez:)
Hayırlısı olsun canım Rabbım hayırlısından versin insAllah bat ne zmndçekmedimm tertemiz neyini çekem
hani evirdim çevirdim hayaletimsi bile göremedim kuzum hani siz bakın görüyonuz mu da olmazdı yani :)) hee gerçi morcivertkedi oynar moynar görebilir miydik bilemedim şimdiSende benım kafadan
amin canım sağol.. bata daha var 1 2 gün.. 9-10 ocak diyorum kısmet artık nasipte varsa gelir:)Hayırlısı olsun canım Rabbım hayırlısından versin insAllah bat ne zmnd
Kesın bulurdu ohani evirdim çevirdim hayaletimsi bile göremedim kuzum hani siz bakın görüyonuz mu da olmazdı yani :)) hee gerçi morcivertkedi oynar moynar görebilir miydik bilemedim şimdi
Öyle tabi cnm gecikme olursa yenilersn testi insAllahamin canım sağol.. bata daha var 1 2 gün.. 9-10 ocak diyorum kısmet artık nasipte varsa gelir:)
Ben de aynen hatta bskiom yok direk çöpe atiom sonradan bakıp durmayım diyeKesın bulurdu o
Bende evirip çevirip bakıyorum yoksa buraya atmıyorum
heyecana gerek yok . :)
Ben çöpe atmıyorum yalan yok akşam işten gelince bakıyorumÖyle tabi cnm gecikme olursa yenilersn testi insAllah
Ben de aynen hatta bskiom yok direk çöpe atiom sonradan bakıp durmayım diye
evet ya dayanamıyorum erkenden uyuyorum günaydıın
negatif de olsa ataydın senin göremediğini ben görürdüm belkihani evirdim çevirdim hayaletimsi bile göremedim kuzum hani siz bakın görüyonuz mu da olmazdı yani :)) hee gerçi morcivertkedi oynar moynar görebilir miydik bilemedim şimdi
yok yau kuzum sanmıyorum sen de göremezdinn :) ya d agörür müydün ki bak keşke atıp baksaydınnegatif de olsa ataydın senin göremediğini ben görürdüm belki
Olsun canım önümüzdeki ay artık bende hiç var gibi hissetmiyorum berabercenek beklerizyok yau kuzum sanmıyorum sen de göremezdinn :) ya d agörür müydün ki bak keşke atıp baksaydın
Ahahah ne guluyon kizzzHayırlısı olsun kız can09e günaydın
e akşam atarsın çöpe atmadın dimi?yok yau kuzum sanmıyorum sen de göremezdinn :) ya d agörür müydün ki bak keşke atıp baksaydın
Yok atmadim ovularin yaninda:)e akşam atarsın çöpe atmadın dimi?
Yok kız birimiz hamilelik digerimiz adet için çabalıyor baya karışık olayalrimizAhahah ne guluyon kizzz
Sizin yuzunuzdennn
akşam bekliyorum o zamanYok atmadim ovularin yaninda:)