Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
morcivertkedi kuzum bişey demediin... gerçi senin de pek bi belirtin yoktu da ne bilim bildiğin şeyler vardır..H E uyanamadın mı daha yoksa işe mi gidemedinn kuzumm kar varmış oralarda da??
benim belirtiler gitti bi memitolar taş ve yanlardan acıyor...
dün oynadık ya epey, hamlamışım bacaklarımın iç tarafı acıyoor ..
kuzum valla hepsi adet belirtisine benzediği için bişi demedim ağız kuruluğun devam ediyo mu?morcivertkedi kuzum bişey demediin... gerçi senin de pek bi belirtin yoktu da ne bilim bildiğin şeyler vardır..
yok kuzum belirtilerin gitmesine bişiy demedinkuzum valla hepsi adet belirtisine benzediği için bişi demedim ağız kuruluğun devam ediyo mu?
çok şükür iyiyiz canım yok biz de kar yok ki tatili olsungünaydın canım nasılsın?
kuzu tatil olsunn okula gitmek istemiyorum diye 4 döndüü, hayde dedim
sizde tatil mi?
ayy ne safım burda var ya her yerde kar vaaarrçok şükür iyiyiz canım yok biz de kar yok ki tatili olsun
gitmesine takılma belli olmaz yine de. ne zaman yapcaktın ya testi bat gününü falan beklemeyok kuzum belirtilerin gitmesine bişiy demedin
yok o da yok :)
Yedi gün var. Kız daha sss umut kırmak yokben dayanamadım H E bugün test yaptım da bişey çıkmadı ama sanırım çok erken bi önceki hamileliğim de bata 5 gün önce erken gebelik testi predictor ile öğrenmiştim
ayy kızz elimde 2 test var.. varsa gününde yapmak istiyorum 2.yi de teyit için yapmak istiyorummgitmesine takılma belli olmaz yine de. ne zaman yapcaktın ya testi bat gününü falan bekleme
iyi dayanıyosun bu kadar ısrara ahahahayy kızz elimde 2 test var.. varsa gününde yapmak istiyorum 2.yi de teyit için yapmak istiyorumm
Günaydın kuzummm uyandım evett ber her karH E uyanamadın mı daha yoksa işe mi gidemedinn kuzumm kar varmış oralarda da??
benim belirtiler gitti bi memitolar taş ve yanlardan acıyor...
dün oynadık ya epey, hamlamışım bacaklarımın iç tarafı acıyoor ..
Günaydın canım harika bir görüntü :)Günaydın karlı bir Yozgat sabahı dicem de Yozgat'ta üç haftadır kar var zaten
İtiraf ediyorum bende yaptım :)ben dayanamadım H E bugün test yaptım da bişey çıkmadı ama sanırım çok erken bi önceki hamileliğim de bata 5 gün önce erken gebelik testi predictor ile öğrenmiştim
meraklardyız napalımGünaydın kuzummm uyandım evett ber her kar
Sabah arabayı kaplamış onunla ugrastık baya :))
İie geç kaldım bıraz haftanın ilk günü iş vardı onları halettım geldim :))
Bende no belirti z.. bitek dediğim gibi kasık ağrım oluyo arada okdr . Memişlerde bi hareket yok .
Diğer gebeliğimde de bat geçtikten sonra ağrımaya başlamıştı
Günaydın canım harika bir görüntü :)
İtiraf ediyorum bende yaptım :)
Ama daha erken olduggu için silik çizgi falan beklemıyodum
evet hatırlıyorumm bir şey yok diyordun o günlerde, sonrasında başlamıştı biraz...Günaydın kuzummm uyandım evett ber her kar
Sabah arabayı kaplamış onunla ugrastık baya :))
İie geç kaldım bıraz haftanın ilk günü iş vardı onları halettım geldim :))
Bende no belirti z.. bitek dediğim gibi kasık ağrım oluyo arada okdr . Memişlerde bi hareket yok .
Diğer gebeliğimde de bat geçtikten sonra ağrımaya başlamıştı
3 gün kalmışş varsa çıkar belki yarın sabah yap senevet hatırlıyorumm bir şey yok diyordun o günlerde, sonrasında başlamıştı biraz...
ayy keşke 4 testim olsaydıı yapardım kızz heee :)
morcivertkedi kuzum sabretme değil de benimki adetse de gelecekse de gelsin rahatlığı biraz galiba...
varsa çıkar mı diyorsun3 gün kalmışş varsa çıkar belki yarın sabah yap sen
hadi gözün aydın canım hangi doktora gittin Şanlıurfa'dasın dimiTeyzeleriiii. Oğlumu öğrendiğim doktora geldim tesadüfmüdür yoksa benimkiler mi seçici anlamadım bu kadar hastane yolunu bana çarşı eden bebişim bugün anında gösterdi abisi gibi. el de salladı cimcimem benim ya
Evet canım urfadayım. Ahmet ataç'a gittim çok tatlı bi doktor aydeniz tıp galiba tam bakmadım inan ama eski ismi jineparkhadi gözün aydın canım hangi doktora gittin Şanlıurfa'dasın dimi
,Teyzeleriiii. Oğlumu öğrendiğim doktora geldim tesadüfmüdür yoksa benimkiler mi seçici anlamadım bu kadar hastane yolunu bana çarşı eden bebişim bugün anında gösterdi abisi gibi. el de salladı cimcimem benim ya