- 29 Haziran 2018
- 1.994
- 2.082
- 28
Bebe timeeeBen 6 gun kala başlıyorum .
Benım 6 gun varken senın 5 gun kalıyor .
Çok testın varsa beraber başlıyak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebe timeeeBen 6 gun kala başlıyorum .
30 tane testim varBen 6 gun kala başlıyorum .
Ozman çarşamba sabahı ilk idrarla yapıyrouz30 tane testim var
peki ayyy çok heyecanlandımOzman çarşamba sabahı ilk idrarla yapıyrouz
hadi inşallah aminnnnn hep birlikte topikce hamile kalalım inşallah aminnnnn
Bendepeki ayyy çok heyecanlandım
Keşkem aynı gun yapsak ama neyseee sende 1 gun sonrakı testımıze eklenırsın
Amin canım .Merhaba kızlar bende ağustos ayının anne adayıyım Allah nasip ederse bakalım. Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yasatsın inşallahhhhhh
Aminnnnn Amiiinnn Alllah razı olsun . Darısı Sizlerin Basına İnşaaaalllllaaahhh❣ En kısa Zamanda sağlıkla Sizde bu duyguyu Yasayın İnşallah ☺❣Amin canım .
Allahım sağlıkla sıhhatle kavustrsun evladına
Yoo yok zaten erken canım 6 haftadan sonra bulantı başlar ve bende anneme çekmişim o da çok zor geçermiş bulantıları :) herkesin hamileliği farklı canım benim bi arkadaşım 0 bulantısız geçirir geblikleri. Ne güzel işte boşverr :) oh keyfine bak sen mutlu sakin ol bebişe bol mutluluk hormonu yolla :))))aynen öyle yoğun akıntım yok kahverengi falan da yok. ağrım sızım hiç yok. bulantım da yok ama bunda bişey aramalı mıyım :) ben anneme çektiğimi düşünüyorum inşallah hiç olmaz. ya aynen dediğin gibi terslik olsa bile en az 7. 8. haftayı bekliyorlar bende çok geç gitmicem ki. sadece gittiğimde görebileyim istiyorum. nihayet beni anlayan birileri kvye göre çok genişim gamsızım soğukkanlı olmak gerekiyor gerek gebelikte gerekse doğumda. çok teşekkür ederim güzel dileklerin için bu arada :)
aminnnnn inşallahAminnnnn Amiiinnn Alllah razı olsun . Darısı Sizlerin Basına İnşaaaalllllaaahhh❣ En kısa Zamanda sağlıkla Sizde bu duyguyu Yasayın İnşallah ☺❣
öyle yapıyorum bol cikolata bol mutluluk hormonuYoo yok zaten erken canım 6 haftadan sonra bulantı başlar ve bende anneme çekmişim o da çok zor geçermiş bulantıları :) herkesin hamileliği farklı canım benim bi arkadaşım 0 bulantısız geçirir geblikleri. Ne güzel işte boşverr :) oh keyfine bak sen mutlu sakin ol bebişe bol mutluluk hormonu yolla :))))
aminn canım inşallah ..hadi inşallah aminnnnn hep birlikte topikce hamile kalalım inşallah aminnnnn
2 tane var ya kuzum çıkmazsa birini boşa harcamayım.. zaten benimki gününde gelir gelmezse 10u sabahı diyorum bakalım.. :)) benim de 4 5 tane olsaydı...yapardıkKeşkem aynı gun yapsak ama neyseee sende 1 gun sonrakı testımıze eklenırsın
Canım insallqh gebelikten dir ama kist olduğunda da böyle ovulasyon pik çıkıyor musİki tane alsın btane şimdi btane sabah yaparım nabym kiz Dellendim
Bide canım senin reglin gecikti miCanım adet in üçüncü günü gel dedi gideceğim olum da