- 28 Şubat 2018
- 6.565
- 15.225
ne zaman geçicen o saatte giriyim burayaEve geçiyorum yoksa evde olsam beklemez dim bu kadar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne zaman geçicen o saatte giriyim burayaEve geçiyorum yoksa evde olsam beklemez dim bu kadar
bekliyoruzzzzzEvet ilk hamileligimi de bu test ve bu eczane den alma ile öğrenmiştim
10 dakikane zaman geçicen o saatte giriyim buraya
Hım bende öyleyim şu adetim gelsin soğan suyu yapacağım birkaç ay düzenli geliyor o zaman bende klomen kullanmıstim onla hamile kalmıştım yoksa ne zaman yumurtlayacagim belli olmuyorPko diyor canım başka birşey yok
Bı doktur ne derse artık gidiyim bakalımHım bende öyleyim şu adetim gelsin soğan suyu yapacağım birkaç ay düzenli geliyor o zaman bende klomen kullanmıstim onla hamile kalmıştım yoksa ne zaman yumurtlayacagim belli olmuyor
Yok yok gene yok hala yok şaka gibine zaman geçicen o saatte giriyim buraya
atsana burayaYok yok gene yok hala yok şaka gibi
Dagilmadi daha bekliyorumatsana buraya
Yok canım gene çok silik bir çizgi çıktı daha hatta tam kurumadiatsana buraya
artık olsa çıkardı hayalet falan olmazdı. ama neden pik çıkıyor sürekli ilacın etkisi olabilir mi?Yok canım gene çok silik bir çizgi çıktı daha hatta tam kurumadi
Bilmiyorum canım ya en iyisi adet beklemek bugün birinci gün bakalım kaç gün sonra olacağımartık olsa çıkardı hayalet falan olmazdı. ama neden pik çıkıyor sürekli ilacın etkisi olabilir mi?
2Görümce de hamile olunca artk biraz şey olmaya başladıartık olsa çıkardı hayalet falan olmazdı. ama neden pik çıkıyor sürekli ilacın etkisi olabilir mi?
Olsun yoksada takma hic kafana biz seninle birdahaki ayi bekleriz birlikte2Görümce de hamile olunca artk biraz şey olmaya başladı
GalibaOlsun yoksada takma hic kafana biz seninle birdahaki ayi bekleriz birlikte
Bende gideceğim de doktor araştırıyormBende dun doktora gittim yumurtamin catlamak uzere oldugnu soyledi. Biz bu ay sadece sali gununu degerlendirdik 3 gun oldu yani. Ve cok fena hastayim grip oldum birsuru ilac kullandim . Bisey olcagni sanmiyorum bu ay