- 29 Haziran 2018
- 1.994
- 2.082
- 28
Söktürücü suz olamıyorum canimBide canım senin reglin gecikti mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Söktürücü suz olamıyorum canimBide canım senin reglin gecikti mi
Kist yokmuş canım onda baktirdimCanım insallqh gebelikten dir ama kist olduğunda da böyle ovulasyon pik çıkıyor mus
Sen doktora gittin mi önceden ne diyorSöktürücü suz olamıyorum canim
Allah Allah hayırlısı olsun canım ya tekrar bı kan ver istersenKist yokmuş canım onda baktirdim
Bende no belirti :/Acayip sirt agrim var memitolar da cumhuriyeti ilan edecek nerdeyse... ya bakalim neler olacak bekleyip gorucizz
Kuzu 2 ocak demiş batı 2 ocak geçti ya bende ? Koydum belirsiz oldugu için
Adetin üçüncü günü dioSen doktora gittin mi önceden ne diyor
ama daha var sana hele bi on gün kalayı aşsın :))Bende no belirti :/
Kuzu 2 ocak demiş batı 2 ocak geçti ya bende ? Koydum belirsiz oldugu için
Yok canım son da bu işteama daha var sana hele bi on gün kalayı aşsın :))
yaa zaten durumu belirsiz ya öyle görünce soru işareti komiğime gitti..
darılmaz heralde Darkgod
Kaç yıllık evlisin canım bu adet gecikmelerinin nedeni ne bilmek lazim valla ben o kadar doktor peşinde gezdim ki 7-8 doktor gezmisimdir en sonunda herşeyi yaptırdım ameliyat oldum sknra 2 ay sonra hamile kaldımAdetin üçüncü günü dio
Gordumdu canim hala belirsizligini koruyor iste... sen bi git bakalim erteleme 3.gununuYok canım son da bu işte
Şuan 11 gün :)ama daha var sana hele bi on gün kalayı aşsın :))
yaa zaten durumu belirsiz ya öyle görünce soru işareti komiğime gitti..
darılmaz heralde Darkgod
Pko diyor canım başka birşey yokKaç yıllık evlisin canım bu adet gecikmelerinin nedeni ne bilmek lazim valla ben o kadar doktor peşinde gezdim ki 7-8 doktor gezmisimdir en sonunda herşeyi yaptırdım ameliyat oldum sknra 2 ay sonra hamile kaldım
o zamaaannnŞuan 11 gün :)
Ama ferminatör mu ne bi program var ya o 14 ü diyo herkes bişey diyo :)
yokkktuu alıp mı geldiiinŞimdi hamilelik testi vaktiiiiiiiii üç saattr birşey yeyip içmiyorum
Evet üç saat önce aldım şimdi yapacağım ama marka bebe timeeeyokkktuu alıp mı geldiiin
Evet ilk hamileligimi de bu test ve bu eczane den alma ile öğrenmiştimay cok heyecanlııı Darkgod
hadi yap da atttEvet ilk hamileligimi de bu test ve bu eczane den alma ile öğrenmiştim
Eve geçiyorum yoksa evde olsam beklemez dim bu kadarhadi yap da attt