- 28 Şubat 2018
- 6.565
- 15.225
hayırlısı insallah duyarım6+4 mu olacaksın o zaman aynen belki kalp atışı duyulmaz ama o zamanlarda duyuluyor ya hayırlısı bakalım canım inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlısı insallah duyarım6+4 mu olacaksın o zaman aynen belki kalp atışı duyulmaz ama o zamanlarda duyuluyor ya hayırlısı bakalım canım inşallah
kuzum sen hamile misin yada ne çatlamaz yumurta mı diyeyim bilemedim kiGünaydın kızlar
Bilmiyorum ki damlatir Damlatmsz boyle çıkıyorkuzum sen hamile misin yada ne çatlamaz yumurta mı diyeyim bilemedim ki
Gebelik testın varmıydıBilmiyorum ki damlatir Damlatmsz boyle çıkıyor
Yok ki vallaGebelik testın varmıydı
Ay az kaldı inşallah hadiSon 5 gun
valla ilk defa yaşıyorum
evet genel olarak sakin ve pozitif olmayı tercih ediyorum. ya şimdi gidicem beni her hafta çağırıcak kese için kalp atışı için. sonucta bi müdahelede de bulunamayacak evde kafam rahat beklerim daha iyi :) sağol insallah sağlıklıdır, bazen ya sağlıklı değilse diyorum ama çok da geç gitmicem sonuçta birşey olmaz Allahın izniyle
yaa Ben 6 gun önce yapıyorum senın dediğinn seye bak heleKuzuumm ben 9u gelmezse 10u zabahnan yapiyim diyommm
6+3 de hemde karından duyuyorduk biz canım sende duyarsın inşallah :) duymasan görsen bile yeter :)6+4 bence gayet ideal. belki kalp atışını duyamayız ama görürüz diye tahmin ediyorum :)
sen bidaha kan verseneYok ki valla
Kız sorma test al dedim eşime kan testinin üzerinden on gün geçti bakalımsen bidaha kan versene
aynen öyle yoğun akıntım yok kahverengi falan da yok. ağrım sızım hiç yok. bulantım da yok ama bunda bişey aramalı mıyım :) ben anneme çektiğimi düşünüyorum inşallah hiç olmaz. ya aynen dediğin gibi terslik olsa bile en az 7. 8. haftayı bekliyorlar bende çok geç gitmicem ki. sadece gittiğimde görebileyim istiyorum. nihayet beni anlayan birileri kvye göre çok genişim gamsızım soğukkanlı olmak gerekiyor gerek gebelikte gerekse doğumda. çok teşekkür ederim güzel dileklerin için bu arada :)Kesinliklr canım ağrın sızın yoksa gitmene gerek yok. Ya 2 kez kan verip baktırılması gsrek ya da senin gibi evde test yapıp koyulaşmaısnı takip. Sen gayet normal sakin bir hamilelik geçiriyorsun maşallahhh sana herkes senin gibi olmak ister zaten :) dediğim gibi akıntı yoksa yoğun ve koyu kokulu, hissedersin ya anne oluyorsun zaten artık kötü bir his olsa bile ben her zaman hissettim. Ağrın sızın yoksa boşver niye stres hapıcaksın ki. Benim nisan da sürpriz gebeliğim mesela 4.gebelikti bende 1 kere sadece dr a gitmiştim. Ama hep içimde öğrendiğim andan beti his doğuyordu. 10.haftaya geldik o hafta da zaten ben hep kuştu stres bastı gece uykum kaçıyordu bir de ben aşırı buşçlantılar yaşardım 5 6 haftadan iyibaren o gebelikte hiç bulantı yok çok çok az dı. Benim vücuduma göre yani birleyler ters diyordum 10.haftada 1 gün geceden sıkıntı basmıştı o gün zor geçmişti akşamında gittiğimizde zaten 1 2 gün içinde kalbi duemultu.. gelişimi de 1 hafta öndeydi hatta çok güzel gelişmiş ama Allah nasip etmemişti .. ayy içini şişirmek gibi olmasın yani canım ama ne kadar rahat stressiz olursan o kadar iyi ben oğlumda öyleydim sakin kalmaya çalışıyordum çok güzel geçmişti gebeliğim. Ama bana ne zaman sıkıntılar bassa anlıyorum ters gidecek birşeyler. Sen duanı et sakin bekle en iyisi böyle bebek için de
sabah yap ama lütfen. daha doğru sonuc veriyorKız sorma test al dedim eşime kan testinin üzerinden on gün geçti bakalım
İki tane alsın btane şimdi btane sabah yaparım nabym kiz Dellendimsabah yap ama lütfen. daha doğru sonuc veriyor
Ben 6 gun kala başlıyorum .ben ne zaman yapsam ki acaba H E geçen ay çok erken başladım sonuç negatifti