- 28 Şubat 2018
- 6.565
- 15.225
ay ben mi rahatım bilmiyorum sıkıntı yok benim icin dayanıyorum11 gun nasil dayanicaksin ben heralde kostur kostur giderdim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay ben mi rahatım bilmiyorum sıkıntı yok benim icin dayanıyorum11 gun nasil dayanicaksin ben heralde kostur kostur giderdim
hepinize nasip olsun sağlıklaaminnnnn inşallah canım benim hayırlı cumalar
1 kez verdim daha sonra evde test yapıp koyulaşmasını takip ettim. yok gitmicem :)Canım hafizliga kadar hiç hastahaneye gitmeyecek misin sen kan verdin dimi?
yok kız ciddengerçek mi ciddi mi karar veremedim dil çıkarınca
iyi bakalım o zaman kolay gelsinyok kız cidden
Kaç çıkmıştı ilk yaptığın canım bende bundan sonra bir kere kan verip 7. Haftada gideceğim insallah kese kalp atışı hepsi beraber duyulsun ki yoksa stres oluyor1 kez verdim daha sonra evde test yapıp koyulaşmasını takip ettim. yok gitmicem :)
sen de mi hamilesin kaçırmışım ben onu yazdın mıydı buraya ?Kaç çıkmıştı ilk yaptığın canım bende bundan sonra bir kere kan verip 7. Haftada gideceğim insallah kese kalp atışı hepsi beraber duyulsun ki yoksa stres oluyor
Yok canım düşük yaptım geçen ay o zaman stres olmustum cok o yüzden oyle yazdimsen de mi hamilesin kaçırmışım ben onu yazdın mıydı buraya ?
hayırlı olsun inşallah sen de güzel haberlerle canım
ayy sağol dua edin kazanıyım yaiyi bakalım o zaman kolay gelsin
inşallah güzel haberlerle...
bata 3 gün kala yaptırmıştım 46ydı. daha da yaptırmadım. stres olmamak icin. aynen bende senin gibi düsünüyorumKaç çıkmıştı ilk yaptığın canım bende bundan sonra bir kere kan verip 7. Haftada gideceğim insallah kese kalp atışı hepsi beraber duyulsun ki yoksa stres oluyor
İnşallah canım Rabbim gönlündekini nasip etsin.ayy sağol dua edin kazanıyım ya
Valla ilk defa böyle bir şey yaşıyorsan iyi sabrediyorsun bide bir kere verip sonra 2 gun sonra artışa baktıman lazımdı sağlıklı mı ilerliyor diye ama geçen düşük de benim herşey güzel di 9.haftada gelişimi kaldı o yüzden şuan sen hep olumlu düşün stres olma Rabbim den hayırlısını dile zaten bekleyebildigine göre maşallah sakin sin Rabbim evladini sağ saglim kucağıni almayı nasip etsin inşallahbata 3 gün kala yaptırmıştım 46ydı. daha da yaptırmadım. stres olmamak icin. aynen bende senin gibi düsünüyorum
valla ilk defa yaşıyorumValla ilk defa böyle bir şey yaşıyorsan iyi sabrediyorsun bide bir kere verip sonra 2 gun sonra artışa baktıman lazımdı sağlıklı mı ilerliyor diye ama geçen düşük de benim herşey güzel di 9.haftada gelişimi kaldı o yüzden şuan sen hep olumlu düşün stres olma Rabbim den hayırlısını dile zaten bekleyebildigine göre maşallah sakin sin Rabbim evladini sağ saglim kucağıni almayı nasip etsin inşallah
Aynen canım 7-8. Haftaya kadar yolu var o zamana kadar emin olamaiyorlar zaten gittiğinde kaçıncı haftada olacaksinvalla ilk defa yaşıyorum
evet genel olarak sakin ve pozitif olmayı tercih ediyorum. ya şimdi gidicem beni her hafta çağırıcak kese için kalp atışı için. sonucta bi müdahelede de bulunamayacak evde kafam rahat beklerim daha iyi :) sağol insallah sağlıklıdır, bazen ya sağlıklı değilse diyorum ama çok da geç gitmicem sonuçta birşey olmaz Allahın izniyle
anladım canım geçmiş olsun inşallah sağlıkla gelsin miniğin.Yok canım düşük yaptım geçen ay o zaman stres olmustum cok o yüzden oyle yazdim
İnsallah canım hepimizin sağlıkli evlatları olur inşallahanladım canım geçmiş olsun inşallah sağlıkla gelsin miniğin.
6+4 bence gayet ideal. belki kalp atışını duyamayız ama görürüz diye tahmin ediyorum :)Aynen canım 7-8. Haftaya kadar yolu var o zamana kadar emin olamaiyorlar zaten gittiğinde kaçıncı haftada olacaksin
O kadar beklerim bi iki hafta daha beklerim diyorsun.. iste bunlar tevekkulun sonuclari.. dini bilerek guzel yasayan insan olmanin sonuclari diyorum... en nihayetinde veren O alan da O.. teslimiyet onemli.. insallah sagliklidir bebisin gidince de sana gosterir kendini canim..valla ilk defa yaşıyorum
evet genel olarak sakin ve pozitif olmayı tercih ediyorum. ya şimdi gidicem beni her hafta çağırıcak kese için kalp atışı için. sonucta bi müdahelede de bulunamayacak evde kafam rahat beklerim daha iyi :) sağol insallah sağlıklıdır, bazen ya sağlıklı değilse diyorum ama çok da geç gitmicem sonuçta birşey olmaz Allahın izniyle
evet aynen zaten nasibi varsa benimledir yoksa ben ne yapsam da tutamam..O kadar beklerim bi iki hafta daha beklerim diyorsun.. iste bunlar tevekkulun sonuclari.. dini bilerek guzel yasayan insan olmanin sonuclari diyorum... en nihayetinde veren O alan da O.. teslimiyet onemli.. insallah sagliklidir bebisin gidince de sana gosterir kendini canim..
6+4 mu olacaksın o zaman aynen belki kalp atışı duyulmaz ama o zamanlarda duyuluyor ya hayırlısı bakalım canım inşallah6+4 bence gayet ideal. belki kalp atışını duyamayız ama görürüz diye tahmin ediyorum :)