- 28 Şubat 2018
- 6.565
- 15.225
büyümüş tabi teyzeleri, büyümüş de arkadaş istiyomuşmaşallah maşallah büyümüş de üzüm kadar mı olmuşşş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
büyümüş tabi teyzeleri, büyümüş de arkadaş istiyomuşmaşallah maşallah büyümüş de üzüm kadar mı olmuşşş
Zaten bugün veya yarın regl olursam bişey yok demektir alırken ayrı yaparken ayrı beklerken ayrı bı heves oluyor insallah regl olmazsam testler yapcam :-\alsana, varsa cıkardı. yoksa da daha fazla ümitlenmezdin
sen bilirsin, inşallah olmazsın :)Zaten bugün veya yarın regl olursam bişey yok demektir alırken ayrı yaparken ayrı beklerken ayrı bı heves oluyor insallah regl olmazsam testler yapcam :-\
İnsallah canımsen bilirsin, inşallah olmazsın :)
geliyoruz arkasından merak etmesinnbüyümüş tabi teyzeleri, büyümüş de arkadaş istiyomuş
Ins yetisicezgeliyoruz arkasından merak etmesinn
morcivertkedi oyy benımm minikk üzümümmmmmmm
Amin canım benım
daha güzel üzümler senin olsun
var tabi olmaz olur muAmin canım benım
11 gunun kaldı minnağınla tanışmana varmı heyecan
Sınav aöf sınavımıvar tabi olmaz olur mu
önümüzdeki hafta cabuk gecer bugünler yavaş geçti de. haftasonu hızlı geçer sonra sınav günü ve sonra
yok hafızlık sınavıSınav aöf sınavımı
aa minik hafızımmyok hafızlık sınavı
Sağlıkla kucagnıza alınnkalbi atıyomuş bugün :) kuru üzüm kadar minicikkk ay çok değişik ya :)
Allah dileyen isteyen herkese hayırlı vakitte nasip etsin
sen test aldın mı?
11 gun nasil dayanicaksin ben heralde kostur kostur giderdimyok hafızlık sınavı
aminnnnn inşallah canım benim hayırlı cumalarkalbi atıyomuş bugün :) kuru üzüm kadar minicikkk ay çok değişik ya :)
Allah dileyen isteyen herkese hayırlı vakitte nasip etsin
sen test aldın mı?
Canım hafizliga kadar hiç hastahaneye gitmeyecek misin sen kan verdin dimi?yok hafızlık sınavı
gerçek mi ciddi mi karar veremedim dil çıkarıncayok hafızlık sınavı
amin kuzum, Allah layığıyla yaşamayı nasip etsinaa minik hafızımm
Ay ne guzel ya rabbım bana da nasip etsın
teşekkür ederimSağlıkla kucagnıza alınn