- 29 Haziran 2018
- 1.994
- 2.082
- 28
Yok canım benim ovu 29 undan beri pik onu diyorumAdet zamanında bi suslunluk çöküyor
Ay inşallah vardır canımm hadi hayırlısı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım benim ovu 29 undan beri pik onu diyorumAdet zamanında bi suslunluk çöküyor
Ay inşallah vardır canımm hadi hayırlısı olsun
Ha kb canım doğrudur yanlış anladımYok canım benim ovu 29 undan beri pik onu diyorum
yok canım ben gitmedim daha. nasipse 15 ocakta gidicem 6+4 olucam :) güzel gidiyor çok şükür hiçbir değişiklik yok hamile olduğumu unutuyorum :)Canım sen gittin mi dr.a nasıl gidiyor ilk zamanların
Gunaydin hanimlarr
yaniii adete yakın koyu çıkınca gebelik var denebiliyor ya ondan işte.. neyse hayırlısı bakalım...can09e sana bu ümitsizliği yakıştıramadım .
Ne bar yanı ovu silik çıktıysa
Hatırlarsan sana geçen ay adetten 4 gun önce ovu atmıştım nasıl koyuydu
Ee noldu hamıkemıydım ?
Hayırlısı olsun tabı kuzumyaniii adete yakın koyu çıkınca gebelik var denebiliyor ya ondan işte.. neyse hayırlısı bakalım...
günaydıınlarrr bu arada
Günaydın. Neden agliyosun :/bu sabah ağlarım beni kimse tutamaz
Bende çok ağladıydımbu sabah ağlarım beni kimse tutamaz
Çok geçmiş olsun başınız sağolsun :'(Bende çok ağladıydım
Hatta şuan bir duygulanma geldi
Hatta 2 gündür durduk yere ağlıyorum
Sürekli kaybettıgım bebeği aklıma geliyo .
Butun şarkılar bana onu hatırlatıyo
Oyyy oyyyyyy
kalbi atıyomuş bugün :) kuru üzüm kadar minicikkk ay çok değişik ya :)Günaydın. Neden agliyosun :/
bak bak bana diyene bakBende çok ağladıydım
Oyyy oyyyyyy
oyyyyy kuzum o senin sefaatcin olucak öyle düşünBende çok ağladıydım
Oyyy oyyyyyy
Ayyy çok duygulandım yaa off ((( .ne gugüz bı his yok almadım bugün 1 gün kaldı reglime bekliyorum canım yoksa umitleniyorumkalbi atıyomuş bugün :) kuru üzüm kadar minicikkk ay çok değişik ya :)
Allah dileyen isteyen herkese hayırlı vakitte nasip etsin
sen test aldın mı?
maşallah maşallah büyümüş de üzüm kadar mı olmuşşşkalbi atıyomuş bugün :) kuru üzüm kadar minicikkk ay çok değişik ya :)
Allah dileyen isteyen herkese hayırlı vakitte nasip etsin
sen test aldın mı?
alsana, varsa cıkardı. yoksa da daha fazla ümitlenmezdinAyyy çok duygulandım yaa off ((( .ne gugüz bı his yok almadım bugün 1 gün kaldı reglime bekliyorum canım yoksa umitleniyorum